Fall Suit

oktober 15, 2013 at 21:20

Sweatshirt fra Moss Copenhagen

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

H&M boots

 Dagens outfit

Dagens outfit

Leather jacket H&M // Sweatshirt Moss Copenhagen // Shirt Monki // Jeans Monki // Boots H&M The Paris Collection // Nail polish Essie ‘Bahama Mama’

 

Jeg tror, at skjorte og sweatshirt skal være mit go-to efterårssæt. Skjorten giver  et mere poleret udtryk end en sweatshirt alene, som hurtigt kommer til at se lidt søndagsslapper-agtigt ud. Parret med mine semi-nye lange støvler fra H&Ms Paris Collection glemmer jeg næsten helt, at det faktisk er en sweatshirt jeg har på. Jeg er egentlig blevet meget glad for mine nye støvler, som også var lang tid undervejs. Dagen hvor kollektionen ud kom i butikkerne, cyklede jeg ihærdigt ned til H&M i min frokostpause for at få fingrene i de lange  støvler, men de var ikke tilbage i en 37. Heldigvis var min kusine Alberte så sød at finde dem til mig i Odense, men det var altså først forrige weekend, hvor hun kom forbi med den lille Ingeborg, at jeg fik dem – én dag inden returneringsretten ophørte. Pludselig blev jeg i tvivl om jeg skulle beholde dem. Om de var for lange til mine korte ben. Om de krøllede for meget foran. Om jeg kunne holde ud at gå i dem en hel dag. Så de kom med på arbejde til vurdering af mine to skokyndige kolleger, og det blev enstemigt vedtaget at de skulle beholdes. Og sådan blev det så.

 

English: I think that a shirt and a sweatshirt is going to be my fall go to combination. The shirt adds a more polished edge than a sweatshirt alone, which quickly can end up looking a little Sunday casual. Combined with my new long boots from H&M’s Paris Collection I almost forget that I’m wearing a sweatshirt. I’m actually excited about my new boots, which took their sweet time to get to me. The day the collection hit stores, I biked eagerly down to H&M on my lunch break to get my hands on those thigh high boots, but they were already gone in a size 37. Luckily my cousin Alberte was so sweet to find them for me in Odense, but it wasn’t until last weekend, when she stopped by with the cute Ingeborg, that I got them – one day before the right of cancellation ended. Suddenly I was in doubt. I was contemplating whether they were too long for my short legs. Whether they folded too much in the front. Whether I could actually wear them for an entire day. So they came with my to work to get assessed by my two shoe-loving colleagues, and it was unanimously decided that I should keep them. And that was that.