A Year Ago: October

oktober 1, 2013 at 08:49

For et år siden i oktober bagte jeg de her citron og kokos cupcakes til drengens fødselsdag.

 

A year ago in October I baked these lemon and coconut cupcakes for the boy’s birthday.

Jeg var også på høstloppemarked i skønne Ravsnborggade sammen med min veninde Anso, hvor jeg blandt andet købte de her fine lyserøde potter…

 

I also went to a flea market in lovely Ravnsborggade with my friend Anso, where I among other things bought these pretty pink flower pots…

…og drengen og jeg var inviteret til det fineste bryllup i Tivoli…

 

…and the boy and I were invited to the prettiest wedding in Tivoli…

…i den anledning havde jeg min lilla blondekjole på og min grandkusine havde flettet mit besværlige hår…

 

…On that occasion I wore my purple lace dress and my second cousin had braided my difficult hair…

…jeg viste også nogle skønhedsfavoritter frem…

 

…I also showed some of my beauty favorites

….og jeg gik en tømmermandstur og fik en velfortjent burger iført min yndlingscardigan sidste efterår…

 

…and I went for a hangover-walk and got a well-deserved burger wearing my favorite cardigan last fall…

…jeg lavede én af mine yndlings-aftensmadsretter – tortillas

 

…I made one of my favorite dinner dishes – tortillas

…og jeg tippede om en af mine yndlings-indretningsbutikker Plint i Købmagergade.

 

…and I tipped you about one of my favorite home decor stores Plint in Købmagergade.

I oktober sidste år fejrede jeg også min veninde Julies fødselsdag med turkis og turkis

 

In October last year I also celebrated my friend Julie’s birthday in turquoise and turquoise

…og jeg delte min liste over efterårsaktiviteter

 

…and I shared my to-do list for fall

….jeg så også sådan her ud.

 

…I also looked like this

Jeg lavede en lille guide til dip dye hair

 

I made a little guide to dip dye hair

…og så gik jeg med grå, hvid og sort

 

…and I wore grey, white and black

…og jeg var flittig i køkkenet og bagte pastinakkage med citroncreme

 

…and I was productive in the kitchen and baked a parsnip cake with lemon topping

…og de skønneste kanelsnegle.

 

….and the best cinnamom swirls

Så fik jeg krydset nogle ting af min efterårsaktivitetsliste, nemlig at lave en græskarmand

 

Then I got some things crossed off my fall list, here pumpkin carving… 

…så legede jeg med en bunke blade på Assistens Kirkegården iført det her outfit

 

…then I played with a pile of leaves at Assistens Kirkegården wearing this outfit

…og jeg varmede mig med en lækker stærk thaisuppe med kylling

 

…and I warmed up with a delicious spicy thai soup wih chicken

…og så rejste drengen og jeg til Manchester for at besøge min veninde Amrita, hvor jeg så blandt andet havde det her på…

 

…and then the boy and I travelled to Manchester to visit my friend Amrita, where I among other things wore this

 

 

…vi tog på tur til den engelske ‘countryside’ og besøgte det smukke Chatsworth House…

 

…we took a roadtrip to the English countryside and visited the beautiful Chatsworth House…

…og vi spiste en lækker middag på Jamie Olivers restaurant

 

…and we had a delicious dinner at Jamie Oliver’s restaurant

…og vi fik high tea hos Richmond Tea Rooms.

 

…and we had high tea at Richmond Tea Rooms. 

 

Jeg tror, at de her ‘For et år siden’-indlæg har potentiale til at blive mit absolut yndlings. Det er simpelthen så hyggeligt at sidde og se tilbage på, hvad man lavede for præcis et år siden. Alene af den grund ville jeg anbefale alle at starte deres egen blog. Det er jo egentlig en virtuel, og knap så privat, form for at skrive dagbog. Der var så mange så ting jeg havde glemt alt om indtil jeg sad og kiggede igennem mine gamle indlæg. Jeg ville måske aldrig have tænkt på igen, hvis det ikke var for min ivrig fotodokumentation af mit liv det sidste års tid. Et af mine yndlingsminder fra oktober 2012 var vores tur til Manchester. Det var simpelthen så hyggelig en tur med de helt rette mændger af god mad, shopping, kurturelle indslag og sladder med en savnet veninde. (Læs eller genlæs mine fotodagbøger fra Manchester her og her).

 

English: I think these ‘A year ago’-posts have the potential to become one of my absolut favorites. It’s simply so nice to sit and look back at what you did exactly a year ago. For that reason alone I’d recommend everyone to start their own blog. It’s kind of a virtual, but not so private, way of keeping a diary. There are so many little things I’d forgotten all about until I looked through all my old posts. I might never have thought of them again if it wasn’t for my keen photodocumentation of my life the past year. One of my favorite memories from October 2012 was our trip to Manchester. It was just such a nice trip with just the right amounts of good food, shopping, sightseeing and catching up with a missed friend. (Read or reread my photo diaries from Manchester here and here).