That Dress

september 19, 2013 at 11:39

French Connection dress

French Connection dress

French Connection dress

French Connection dress

French Connection dress

French Connection dress

Dress French Connection // Pumps kmb by Google // Nail polish Essie ‘Really Red’

 

Kan I huske, at jeg for noget tid tilbage drømte om netop denne yndige kjole med fine blondedetaljer? Jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med at købe den, men præsterede faktisk at gemme den i skabet til en særlig (og passende) lejlighed. Jeg synes ligesom ikke, at min morfars 80 års fødselsdag var en helt passende anledning til en kjole med åbne blondesider, som viser lidt hud. Derimod synes jeg, at den passede helt perfekt til fødselsdagsfejring med cocktails og tapas sammen med søde venner. Parret med røde negle og læber (ingen overraskelser der), bløde krøller og mine yndlingspumps.

 

Jeg er allerede begyndt at overveje, hvornår jeg kan have den på næste gang. Jeg elsker når jeg finder en klassisk kjole med et twist, som jeg bare elsker og er lidt trist over, at jeg ikke kan have på hver dag. Sådan har jeg det med denne her kjole.

 

English: Do you remember, that I a while back was dreaming about this lovely dress with pretty lace details? I obviously couldn’t help myself from buying it, but actually managed to keep it in the closet for a special (and appropriate) occasion. I didn’t exactly think that my grandfather’s 80th birthday was an appropriate occasion for a dress with skin showing in the sides. On the other hand, I thought it fitted perfectly for a night of birthday fun with cocktails and tapas together with sweet friends. Paired with red nails and lips (no surprises there), soft curls and my favorite pair of pumps.

 

I’ve already starting thinking about when I get to wear it again. I love when you find a classic dress with a twist you just love and feel a little sad you can’t wear everyday. That’s how I feel about this dress.