Tapas and Cocktails

september 15, 2013 at 18:50

 Birthday decorations

Tapas

Tapas

Figs wrapped in bacon

Tapas

Lakseruller

Tapas

Tapas

Birthday presents

Customized M&M's

Birthday decorations

I går aftes fejrede jeg min fødselsdag sammen med en masse dejlige mennesker, masser af forskellige tapas og alt for mange lækre cocktails. Jeg havde egentlig valgt at lave tapas, fordi jeg tænkte, at det var nemmere end en varm ret, som kræver at man står i køkkenet og sikre, at alt bliver færdigt uden at få for meget, bliver kedeligt eller koldt. Jeg ville gerne have ordentlig tid til at tage i mod mine gæster og ikke bare rende rundt i køkkenet. Jeg ved ikke om jeg synes, at det hundrede procent lykkedes, for jeg havde selvfølgelig fået tilføjet en del (læs. mange) små retter til middagen og nogle af dem kunne først varmes i ovnen lige inden vi skulle spise. Det med at være en overskudsagtig og nærværende værtinde inden maden er serveret er stadig noget jeg gerne vil arbejde på at blive bedre til. Jeg har bare en kedelig tendens til at blive småstresset, når jeg prøver at få alt til at gå op i en højere enhed og det helst skal være helt perfekt.

 

Heldigvis havde jeg hjælp fra både drengen, som stod for alle cocktails, og min veninde Julie, som kom tidligt og hjalp med nogle af forberedelserne. Vi fik forskellige ost og pølser, tørrede figner svøbt i bacon, crostini med hytteost, basilikum og soltørrede tomater, avokadosalat, tzatziki, guacamole, rød bønne hummus, lakseruller, små peberfrugter med feta, tunsalat, oliven og masser af lækkert brød fra Nordisk Brødhus. Til dessert havde jeg lavet min første tiramisu.

 

Det endte med at være den bedste aften med masser af hyggelige snakke, gode grin og rigtig rigtig fine gaver. Overvej lige hvor seje de personaliseret M&M’s er med mit navn, happy birthday og I heart NY, importeret af min yndlings australier bosat i New York. Jeg lå først i min seng kl. 5 i nat, meget træt og glad helt ned i maven.

 

English: Last night I celebrated my birthday with some lovely people, lots of different tapas and way too many delicious cocktails. I’d originally picked tapas, because I thought that it would be easier than a warm dish, which requires you to be in the kitchen to make sure that everything gets done without getting too much, get soggy or cold. I wanted to have proper time to welcome my guests and not just run around in the kitchen. I don’t know if I think it worked a hundred procent, becauce I obviously had decided to make quite a few (red. many) little dishes and some of them had to be heated in the oven right before dinner. The whole being a easygoing and present hostess before dinner is served is something I still want to work on. I just have this annoying tendency to get slightly stressed out, when I’m trying to pull everything of and I really want everything to be perfect. 

 

Luckily I had help from both the boy, who did all the cocktails, and my friend Julie, who came early to help with some of the preperations. We got different cheeses and sausages, dried figs wrapped in bacon, crostini with cottage cheese, fresh basil and sundried tomatos, avocado salad, tzatziki, guacamole, red bean hummus, salmon rolls, little red peppers stuffed with feta, tuna salad, olives and lots of delicious bread from Nordisk Brødhus. For dessert I’d made with first tiramisu.

 

It ended up being the best evening with lots of great talks, good laughs and really really nice gifts. Just consider how cool those personalized M&M’s are with my name, happy birthday and I heart NY, imported by my favorite Aussie living New York. I wasn’t in bed before 5 this morning, really tired and feeling incredibly happy.