Oldie but Goodie

september 10, 2013 at 21:42

Striped dress

Striped dress

Striped dress

Striped dress

Striped dress

Striped dress

Jakke Vero Moda (old) // Dress Finders Keepers (old) // Boots Bianco // Bracelets H&M // Nail polish Essie ‘Foot loose’

 

Kjolen er en oldie but goodie i min garderobe. Jeg købte den, da jeg var på udveksling i Sydney. Jeg har længe været glad for striber, og jeg ejer og har eget en del stykker stribet tøj – heriblandt en del kjoler. Jeg synes dog, at denne her kjole skiller sig lidt ud fra resten af mine stribede kjoler med sine fine detajler i både udskæringen i halsen, ærmerne og åbningen i ryggen med de søde små knapper. Jakken er også en gammel sag i skabet, som trængte til at blive luftet, selvom det faktisk var for varmt til have jakke på i lørdags.

 

English: The dress is a oldie but a goodie in my wardrobe. I bought it, when I was on exchange in Sydney. I’ve had a thing for stripes for a long time, and I have and have owned quite a few striped pieces of clothes – among which a few dresses. However, I think this dress stands out from my other striped dresses with its pretty details in both the neckline, the sleeves and the opening in the back with the cute little buttons. The jacket is also an old thing from my closet that needed to get used, even though it actually was too hot to wear a jacket on Saturday.