Fødselsdagshygge

september 11, 2013 at 09:07

Labradoodle

DSC04949

Nybagte morgenboller

Fødselsdagsbord

Fødselsdagslækkerier

Koskind

Labradoodle puppy

Gulerodscupcakes

Fødselsdagsgaver

Fødselsdagslækkerier

Sådan her så det ud da jeg blev fejret af min søde familie i søndags. Jeg vågnede tidligt søndag morgen med hundrede små gøremål i tankerne, så jeg væltede ned af trapperne fra mine forældres første sal for at finde opladeren til mit kamera, så jeg ikke ville misse muligheden for at dokumentere alle mine kager, gæster, gaver m.m. Men inden jeg nåede så langt, blev jeg mødt af min stedmor, som sendte mig tilbage i seng. Lidt forvirret og meget træt faldt jeg hurtigt i søvn igen – og vågnede senere ved fødselsdagssang og våde hundekys i sengen fra hhv. min familie og lille Ludwig. Ludwig var meget begejstret for det orange gavebånd, der var rundt om en af mine gaver – og jeg var begejstret for indholdet; masser af nye bageting til eksperimenter i køkkenet. Så hyggeligt at blive vækket på den måde. Et kært minde fra jeg var barn og stadig boede hjemme. Og det blev kun endnu bedre af, at jeg på ingen måder havde forventet det.

 

Nede i spisestuen var der dækket op med nybagte boller og flag. En værdsat stille stund, inden det gik løs med de sidste forberedelser i køkkenet inden 14 mand kom til hvad den mindste mente var et ‘sønderjysk kagebord’. Heldigvis har jeg verdens sødste og mest hjælpsomme stedmor, som sørgede for, at alle de ender jeg tabte i dagens løb blev samlet op. Hun kørte endda ned i byen en halv time inden gæsterne skulle komme for at se, om hun kunne bytte den kjole jeg havde fået fra hende og min far, så jeg kunne have den på samme dag. Jeg er en heldig kartoffel!

 

I dag er det så min rigtige fødselsdag. Dagens program står på kage med mine yndlingskolleger (og faktisk arbejde naturligvis), min yndlingsbrite lander i København i eftermiddag og så ellers indhente det forsømte sladder og middag med yndlingsbriten og drengen på en lækker mexicansk restaurant i aften.

 

English: This is what it looked like when my sweet family came to celebrate my birthday last Sunday. I woke up early Sunday morning with a hundred little to-dos on my mind, so I came tumbling down the stairs from my parents’ second floor to find the charger for my camera, so I wouldn’t miss out on documenting all my cakes etc. But before I made it that far, I was met by my stepmom, who send my back to back. Somewhat confused and really tired I quickly fell back asleep – and woke up again later to the sound of happy birthday song and wet dog kisses in bed from my family and little Ludwig, respectively. Ludwig was very excited about the orange ribbon, which was wrapped around one of my presents – and I was excited about the content; lots of new baking equipment for the kicthen. So lovely to wake up that way. One of the sweet memories of being a child and still living at home.  And it only got better by the fact that I didn’t expect it at all.

 

Downstairs in the dinning room the table was set with freshly baked rolls and birthday flags (red. a very Danish thing). A treasured little moment before the last preperations in the kitchen, before 14 people came over to what the youngest called ‘sønderjysk kaffebord’ (red. People from the southern part of Jutland are known for having these massive cake feasts). Luckily I have the world’s sweetest and most helpful stepmom, who made sure that all the loose ends I forgot about throughout the day got pick up. She even drove into the city half an hour before the guest were suppose to arrive to see if she could exchange the dress I had gotten from her and my dad, so I could wear it that same day. I’m such a lucky girl!

 

Today is my actual birthday. Today’s agenda is cake with my favorite colleagues (and some actual work), my favorite Brit lands in Copenhagen this afternoon and then just catching up and dinner with the favorite Brit and the boy at a Mexican restaurant tonight.