Fall To-Do List

september 23, 2013 at 21:01

 Fall leaves

Forleden delte jeg sidste års liste over efterårsaktiviterFacebook, og da jeg genlæste min liste fik jeg sådan lyst til at lave en ny en for i år. Jeg elsker lister, særligt to-do lister, så selvom jeg ikke nåede alle 10 ting sidste år, synes jeg alligevel, at det er en god måde kick starte en ny sæson. Fyldt med gode intentioner. Samtidig hjælper det en notorisk dårlig planlægger og evig tidsoptimist, som mig selv, med at konkretisere, hvad jeg gerne vil nå – og faktisk nå det. I hvert fald noget af det. For det er det med denne her form for liste, det er meningen, at den skal opsummere alt det gode ved den nye sæson. Alle de små ting man glæder sig til. Ikke kedelige pligter, som bare skal overstås. Måske lige på nær nr. 9, den er bare praktisk. Så hvis jeg ikke når det hele, kommer det bare på listen igen til næste år.

 

 1. Arrangere en græskarudskæringsdag igen i år.
 2. Køre en tur og bare se på det fine efterårslandskab.
 3. Få bagt den græskartærte jeg aldrig fik prøvet sidste år.
 4. Prøve en ny suppeopskrift.
 5. Tage billeder i en bunke efterårsblade.
 6. Lave græskarrisotto.
 7. Lave varm chokolade fra bunden og nyde den under et varmt tæppe.
 8. Tage på loppemarked med en god veninde og lede efter skjulte skatte.
 9. Få imprægneret alle mine støvler og sko gjort dem klar til den nye sæson.
 10. Tage i sommerhus med søde venner og brug tiden på at spille spil og spise god mad.

 

English: Recently I shared last year’s list of fall activities on Facebook, and when I reread my list I all of a sudden really wanted to make a new one for this year. I love lists, especially to-do lists, so even though I didn’t get through all 10 things last year, I still think that it’s a good way to kick off a new season. Filled with good intentions. Furthermore, it helps a notorious bad planner and eternal time optimist, like myself, to make it more concrete what it is I want to do – and actually do it. At least some of it. Because that’s the thing with this kind of list, it’s suppose to sum up all the good things of the season. All the little things you look forward to. Not just boring chores you just want to get over with. Except from no. 9, that’s purely practical. So if I don’t make it all, it’ll just come on next year’s list. 

 

 1. Arrange a pumpkin carving party again this year. 
 2. Take a drive just to enjoy the beautiful fall scenery. 
 3. Actually bake that pumpkin pie I never got to try last year. 
 4. Try a new soup recipe. 
 5. Take photos in a pile of fall leaves. 
 6. Make pumpkin risotto. 
 7. Make hot chocolate from scratch and enjoy it under a warm blanket. 
 8. Go to a flea market with a good girlfriend and look for hidden treasures. 
 9. Get my boots and shoes waterproofed and ready for the new season. 
 10. Take a trip to the vacation house with sweet friends and spend the time playing games and eating great food.