A Year Ago: September

september 1, 2013 at 09:56

For et år siden bagte jeg denne her ét-lag-brownie-lagkage og peanut butter cup cookies i anledning af min 27 års fødselsdag.

 

A year ago I baked this one-layer-brownie-birthday-cake and peanut butter cup cookies for my 27th birthday. 

Det er også et år siden, at jeg første gang besøgte Nordisk Brødhus – og det er blevet til mange hyggelige besøg siden da.

 

It’s also a year ago I visited Nordisk Brødhus (red. Nordic Breadhouse) for the first time – and there have been quite a few lovely visits since then. 

September sidste år var også måneden, hvor jeg var særdeles flittig i køkkenet. Jeg lavede blandt andet Skinny Chicken Alfredo

 

September last year was also the month, where I was a busy-bee in the kitchen. Among other things I made Skinny Chicken Alfredo

….og bagte de lækreste tomatboller med oregano og basilikum hjembragt fra Athen.

 

…and baked the most delicious tomato rolls with oregano and basil brought home from Athens. 

Jeg bagte også jordbærkage-cupcakes til pigefødselsdag for mine søde veninder. Dem burde jeg snart bage igen, for de var virkelig et hit.

 

I also baked strawberry tart cupcakes for a girls’ birthday party for my sweet girlfriends. I should bake those again soon, they were quite the hit.  

For et år siden så jeg desuden sådan her ud og var meget glad for farven bordeaux.

 

A year ago I looked like this and really was into the color burgundy. 

 

Jeg var også til høstfest på Skt. Hans Torv arrangeret af Suhrs Madakademi sammen med min gode veninde Anso og hendes søde lille hund Ally.

 

I also went to a harvest party at Skt. Hans Torv arranged by Suhr’s Food Academy together with my good friend Anso and her cute dog Ally. 

Jeg gik også med bordeaux wax coated jeans og brugte min halskæde fra Cathrine Saks flittigt.

 

I also wore burgundy wax coated jeans and used my necklace from Cathrine Saks a lot. 

For et år siden var jeg også glad for dyreprint. Her iført min zebrakjole, indkøbt i Sydney, til drengens fødselsdagsfest.

 

A year ago I also in to animal print. Here I’m wearing my zebra dress, bought in Sydney, for the boy’s birthday party. 

Til samme anledning lavede jeg chokolademousse med masser af friske bær and frugt til dessert.

 

On that occasion I made chocolate mousse with lots of fresh berries and fruit for dessert. 

Jeg gav mig også i kast med at lave müeslibarer…

 

I also tried making muesli bars…

…og jeg var på Frederiksberg Loppemarked og sælge ud af gemmerne. Og købe nye ting…

 

…and I went to Frederiksberg fleamarket and sell out of my old stuff. And buy new things…

Jeg fik også flittigt brugt min sorte kjole og Mentor støvler

 

I also frequently used my black dress and Mentor boots

IMG_1735

…og fjollede rundt i regnen iført grå og army.

 

…and was goofing around in the rain wearing grey and army.

Jeg bagte også min første tærte med jordbær og blåbær, men helt sikkert ikke min sidste.

 

I also baked my first tart with strawberries and blueberries, but definitely not my last. 

 

I det lidt sundere hjørne bagte jeg også lækre muffins med spinat, cheddar og feta

 

In more healthy corner I also baked delicious muffins with spinach, cheddar and feta… 

…og jeg gik lidt mere med dyreprint.

 

…and I wore some more animal print. 

 

Tænk at det allerede er september igen! Om ikke så mange dage er det præcis et år siden jeg startede bloggen. Der er sket meget med mig og med bloggen siden jeg startede. En ting der springer i øjnene er, at billedkvaliteten er blevet væsentlig bedre (her har mit trofaste Sony NEX-5R hjulpet) og jeg er blevet bedre til at fotografere. Mit hår er en del kortere nu. Jeg har ikke været ligeså produktiv i køkkenet på det sidste, men jeg vil gerne være. Og nogle ting er helt de samme. Jeg bor stadig i samme lejlighed sammen med ham jeg så godt kan lide. Jeg er stadig pjattet med både bordeaux og dyreprint.

 

Jeg startede bloggen i sin tid, fordi jeg var blevet færdig som kandidat i retorik og kom ud til et jobmarked, der var gået fuldstændig i stå. Så jeg begyndte at blogge, så jeg kunne bruge min energi på andet end jobansøgninger og samtidig fokusere på alle de gode ting i mit liv og alt det der inspirerede mig (Hint: Det gjorde jobansøgninger ikke). Jeg var heldig at få en masse spændende muligheder og arbejde på en masse forskellige projekter, men jeg er så usigelig glad for, at jeg i dag er fastanset i en spændende virksomhed med masser at lave og rigtig sjove og søde kolleger. Det bliver til gengæld svære og svære at finde tid til bloggen, men så længe I gider læser med og jeg fortsat føler mig inspireret til at dokumentere de små, rare, fine og hyggelige ting i min hverdag, så fortsætter jeg med at blogge.

 

English: I can’t believe that it’s September again! In a few days, it’s exactly one year ago I started the blog. A lot has happened with me and the blog since then. One things that stands out is the quality of my photos have improved a lot since then (here my loyal Sony NEX-5R has helped) and I’ve become better at photographing. My hair is a lot shorter now. I haven’t been as productive in the kitchen lately, but I want to be. And then some things are the same. I still live in the same apartment with the boy that I like so much. I still like both burgundy and animal print. 

 

I started the blog, because I finished my master’s in rhetoric and entered a job market, which was completely dead. So I started blogging to spend my energy on other things besides job applications and at the same time focus on all the good things in my life and everything that inspired my (Hint: Job applications didn’t). I was so lucky to get a lot of exciting possibilities and work on a lot of different projects, but I’m unspeakingly happy that today I’m working for an interesting company with lots to do and really funny and sweet colleagues. On the other hand, it gets more and more difficult to find the time for the blog, but as long as you want to read along and I keep feeling inspirered to document the little, nice, pretty and lovely things in my everyday life, I’ll keep blogging.