Wish list: Ganni Coat

august 10, 2013 at 08:47

Ganni coat 2

Jeg er simpelthen så forelsket i denne fantastiske frakke fra det danske mærke Ganni. Jeg så den i Gannis butiksvindue for en uges tid siden, da jeg gik en aftentur sammen med en god veninde. Den er håbløs upraktisk med den meget dybe og åbne hals i det danske blæsevejr, men den er jo så pæn. Jeg elsker den bløde herreinspirerede silhouet og det ternede mønster. Måske skal jeg forære mig selv den i fødselsdagsgave….?

 

English: I’m simply in love with this amazing coat from the Danish brand Ganni. I saw for the first time in Ganni’s store window about a week back, when I was out on an evening stroll with a good girlfriend. It’s hopelessly impractical because of the deep and open neckline in the Danish windy fall weather, but it’s so pretty. I love the soft mens’ inspired silhouette and the checked pattern. Maybe I should get it as a birthday present for myself…? 

Tags: