Turen går til Sydfyn

august 10, 2013 at 00:23

I går tog jeg til Sydfyn, nærmere bestemt Ulbølle, for at besøge min tante og onkel – og naturligvis min kusine Alberte, som også kom tidligt hjem. I morgen tidlig kører vi nemlig alle sammen til Viborg, hvor vi skal over og fejre min morfars 80 års fødselsdag sammen med resten af familien. Men jeg besluttede mig altså for at tage afsted lidt tidligere og stoppe halvvejs på Fyn til lidt puppy love fra min yndlings hvide bokser Culfo og masser af grin og lidt shopping med min kusine. Jeg stod tidligt op og gik i gang med dagens portion arbejde, hvilket er lidt hyggeligere med meget kælen kat, der snor sig om benene og sød vuffer, der kommer forbi en gang i mellem og tjekker om man vil med ud og lege nu.

 

Da jeg var færdig, tog Alberte og jeg ind til Svendborg for at kigge lidt i butikker. Det blev til flere gode ting til os begge og en lækker frokost på familiens frokost stamsted Mueis thaifood i Møllergade. Deres thaiomelet er seriøs lækker! Den må jeg prøve at efterligne snarest. Vi fandt også verdens bedste skilt i en fin indretningsbutik. (Mere om den senere). Da vi kom hjem lavede vi denne her pastaret til aftensmad, så tog Alberte til fødselsdagsfest hos en veninde. Mens min tante Mie forberedte lækkerier til fødselsdagen i morgen, tog jeg mit hvide sidekick med ud på en skøn løbetur, mens solen gik ned over markerne. Nu ligger Culfo i sin kurv og snorker højt, og jeg burde nok også snart gøre det samme.

 

English: Yesterday I went to the soutern part of the Danish island Fyn, Ulbølle to be exact, to visit my aunt and uncle – and of course my cousin Alberte, who also came home early. Tomorrow morning we are driving to Viborg, where we’re going to celebrate my grandfather’s (on my mother’s side) 80th birthday together with the rest of the family. But I decided to leave a little earlier and stop halfway on Fyn for some puppy love from my favorite white boxer Culfo and lots of laughs and shopping with my cousin. I got up early and started on the day’s portion of work, which was a bit nicer with a cat walking in between my legs purring and a sweet doggy stopping by once in a while to check if I wanted to play now.

 

When I was done, Alberte and I went in to Svendborg to browse around. We ended up with several good purchases and a delicious lunch at the family’s regular lunch place Mueis thaifood in Møllergade. Their thai omelet is seriously amazing! I’ll have to try to recreate it soon. We also found the world’s best sign in a really nice interior design store. (More on that later). When we got home we made this dish for dinner. Then Alberte went to a girlfriend’s birthday party. While my aunt Mie were preparing some yummy snacks for the birthday tomorrow, I took my white sidekick out on a lovely run, while the sun went down over the fields. Now Culfo is lying in her basket snorring loudly, and I should probably do the same as well.