This is Not a Love Story

august 15, 2013 at 08:31

Kender I det, når man pludselig indser, at man virkelig godt kan lide noget, man troede, at man virkelig ikke kunne lide? Det her handler ikke om en dreng, selvom der nok er flere af jer, der ville kunne nikke genkendende til den. Nej, det her handler om Taylor Swift. Jeg troede, at jeg hadede hende. Altså jeg hadede i hvert fald hendes første hit ‘Love Story’, men for omkring en uges tid siden, da jeg og hørte lidt forskellige tilfældige sange på YouTube, dukkede hendes navn pludselig op med en live version af en sang kaldet ’22’. Jeg kendte den ikke på det tidspunkt. Nu er jeg nærmest besat. Jeg synger den højt på åben gade – i hvert fald de dele af teksten jeg kan. Det er egentlig omkvædet jeg er helt pjattet med (og kan teksten på). Man kan mene, hvad man vil om Taylor Swift, men man kan næsten ikke blive andet end glad, når man hører omkvædet. Åh, bare jeg var 22 igen.

 

‘I don’t know about you, but I’m feeling 22, 

everything will be alright if you keep me next to you.

You don’t know about me, but I bet you want to, 

everything will be alright, if we just keep dancing like we’re 22′.

 

English: Do you know that moment, when you suddenly realize that you really like something you thought you really didn’t like? This isn’t about a boy, even though some of you probably would know that one. No, this is about Taylor Swift. I thought I hated her. At least I hated her first hit ‘Love Story,’ but about a week back, when I was sitting listening to some different random songs on YouTube, her name suddenly appeared with a live version of a song called ’22’. I’d never heard of it at the time. Now I’m almost obsessed. I sing it out loud on the street — at least the parts of the lyric that I know. It’s actually just the chorus I really like (and know the words to). You can think about Taylor Swift what you may, but it’s nearly impossible not a feel happy, when you hear that chorus. Oh, I wish I was 22 again. 

 

‘I don’t know about you, but I’m feeling 22, 

everything will be alright if you keep me next to you.

You don’t know about me, but I bet you want to, 

everything will be alright, if we just keep dancing like we’re 22′.