Five Things

august 4, 2013 at 21:33

{Fantastiske cocktails på Fugu // Amazing cocktails på Fugu}

{Den fineste altan // The prettiest balcony}

{Hyggelig pizzadate på Gorm’s // Lovely pizza date at Gorm’s}

 

{Sommer og iskaffe i Kongens Have // Summer and ice coffee in Kongens Have}

{Smuk himmel fra tagterrassen // Beautiful sky from the roof terrace}

 

Små, rare, hyggelige og skønne glimt af sommertid i København. Cocktails på Fugu cocktailbar sammen med drengen, sød veninde og kæreste og efterfølgende pizzadate på Gorm’s forrige weekend. Jeg elsker Gorm’s pizzaer, de hyggelige lokaler og den rare stemning! (Læs om mit sidste besøg her). Mellem de to steder så jeg den meget fine altan fyldt med blomster, som får mig til at tænke på de små snævre hyggelige gader i Sydeuropa. Sådan en fin én vil jeg gerne have. Måske er det snart tid til en lille make-over af vores altaner. Lige nu hersker drengens mange (!) store (!) chiliplanter, så man ikke engang kan sidde ved det lille bord.

 

I den sidste tids skønne sommersol er der også blevet tid til en hyggelig date i Kongens Have med lækker iskaffe og sladder med en veninde og senere sandwiches og mere snak til solen gik ned. Og en spontan grillaften på vores tagterrasse sammen med den samme søde veninde og kæreste, som drengen og jeg var ude med forrige weekend. Jeg elsker, hvordan sommeren bringer flere rare dates med sig.

 

English: Little, nice, cozy and lovely glimpses of summertime in Copenhagen. Cocktails at Fugu cocktail bar together with the boy, a sweet girlfriend and her boyfriend followed by a pizza date at Gorm’s last weekend. I love Gorm’s pizzas, the cozy restaurant and the nice ambiance! (Read about my last visit here). In between the two places, I was the pretty balcony filled with flowers, which makes me think of the narrow cozy streets in Southern Europe. I’d like to have a balcony just like that one. Maybe it’s time for a little make-over of our balconies. At the moment, the boy’s many (!) large (!) chili plants rule, so you can’t even sit at the little table. 

 

In the recent time’s lovely summer sun, there has also been time for a lovely date in Kongens Have (red. the King’s Park) with delicious ice coffee and catching up with a friend and later sandwiches and more talking until the sun went down. And a spontaneous barbecue date on our roof terrace with the same sweet girlfriend and boyfriend the boy and I went out with last weekend. I love how the summer brings more fun dates with it.