Black’n’White

august 6, 2013 at 21:18

 

Leather jacket H&M // Sweater Mango // Skirt & Other Stories // Sneakers Adidas // Necklace Jane Kønig

 

Et dagens fra én af de køligere aftener, da den mindste var på besøg for nogle uger siden. Vi gik en lille tur på Nørrebro og Frederiksberg og endte med at spise frozen yogurt hos Frozberry og bare nyde den fine sommeraften. Vi har det altid så hyggeligt og jeg elsker når han kommer på besøg. Dem der kender mig godt ved, at jeg kan være ret så fjollet, men sammen med ham tager fjollerierne nye højder. Når den ene griner, griner den anden. Højt. Fornyligt fik han mig til at grine så meget, at jeg kom til at spytte/sprutte vand udover min tallerken ved middagsbordet. Man ville nok ikke altid gætte på, at der er 13 år mellem os.

 

English: A look of the day from one of the cooler evenings, when the youngest was visiting a few weeks back. We went for a little walk around Nørrebro and Frederiksberg and ended up having frozen yogurt at Frozberry and just enjoying the nice summer evening. We always have so much fun together and I love when he visits. Those who know me well, know that I can be rather silly, but when I’m together with him the goofing around takes new heights. When one laughs, the other one laughs as well. Loudly. Recently, he made me laugh so hard that I spat/squirted water out over my plate at the dinner table. You probably wouldn’t always guess that there are 13 years between us.