Birthday Wishes

august 23, 2013 at 20:00
Birthday Wishes
1. Lamp from &Tradition, 2. Sweatshirt from Kenzo, 3. Bracelet from Tiffany’s, 4. Hangers from Magasin, 5. Brush from Mason Pearson, 6. Watch from Daniel Wellington, 7. Candlestick from Ilums Bolighus, 8. Shirt from Zara, 9. Coat from Ganni, 10. Cardigan from Gestuz, 11. Watch from Michal Kors, 12. Blouse from Zara, 13. Sunglasses from Celine, 14. Tray from H. Skjalm P.

 

Man skulle ikke tro det ud fra den liste af ting jeg har fået samlet, men hvert eneste år har jeg faktisk ret svært ved at lave ønskesedler til jul og fødselsdage. Måske fordi min ideelle ønskeseddel lyder: 1. Hund, 2. Ferie, 3. Diamanter. Drengen bliver så træt af mig for det er altid det jeg siger, når det er den tid på året, men en pige har vel lov til at ønske sig hvad hun nu ønsker sig.

 

Det er nu gået meget godt med at stable en lille liste sammen. Jeg blevet meget glad for kobber-detaljer til hjemmet, og lysetagen og bakken står højt på min ønskeseddel i år. Ganni jakken har jeg vist jer tidligere, men det kunne jeg altså virkelig godt bruge til at gå efteråret i møde med. Den er jo så fin. Derudover har jeg længe ønsket mig et ur, men jeg vakler stadig mellem et lidt bling ur (Michael Kors) og et mere klassisk ur (Daniel Wellington), så begge er kommet på listen.

 

Som altid kan du klikke på collagen for priser og forhandlere.

 

English: You wouldn’t think so from the list of stuff I’ve gathered, but every year I actually struggle putting together wish lists for both christmas and birthdays. Maybe because my ideal wish list is: 1. Dog, 2. Vacation, 3. Diamonds. The boy gets so tired of me, because that’s always what I’d say, when it’s that time of year, but a girl can wish for what ever she want, right? 

 

Besides my issues, it’s gone pretty well putting together a little list. I’m really into copper details for the home, and the candlestick and tray are high on my wish list this year. I’ve already shown you the Ganni coat, but I could really use it for this fall. It’s so pretty. Also I’ve wanted a watch for a long time, but I can’t decide between a more flashy watch (Michael Kors) and a more classic watch (Daniel Wellington), so both are on the list. 

 

As always you can click on the collage for prices and dealers.