Birthday Boy

august 13, 2013 at 16:35

I dag fylder min morfar 80 år. Hip hurra! Billederne er fra i lørdags, hvor hele familien var samlet for at fejre ham med et overdådigt frokostbord fyldt med lækkerier. Det var en rigtig hyggelig eftermiddag og det var så dejligt at se dele af min familie, som jeg sjældent ser, fordi vi bor så langt fra hinanden. Culfo var selvfølgelig også med for at ønske fødselaren tillykke med den store dag. Hun var dog ikke helt tilfreds med at sidde i bagagerummet hele turen til Jylland, så hun ikke kunne blive klappet eller give våde kys til sine medpassagerer.

 

English: Today my grandfather is turning 80 years old. Hooray! The photos are from Saturday, where the entire family was gathered to celebrate him with an amazing lunch table filled with delicious treats. It was such a nice day and so lovely to see parts of my family that I so rarely get to see, because we live so far apart. Culfo was of course also there to congratulate the birthday boy on the big day. She wasn’t quite happy sitting in the trunk all the way to Jutland, because she couldn’t get some loving or give wet kisses to her co-passengers.