Photo Diary from Berlin – Day 4

juli 4, 2013 at 09:17

DSC00622

På 4. dagen af vores Berlin-tur var vejret helt fantastisk og det blev fejret med en tur til Berlin Zoo. Der er to zoologiske haver i Berlin, men efter lidt søgning på nettet, besluttede vi os for at besøge den zoologiske have, hvor isbjørnen Knut boede. Det viste sig også at være en meget pæn zoologisk have og et skønt sted at tilbringe et par timer. Vi kunne heller ikke have timet besøget bedre, for næsten alle dyrene havde fået små nuttede unger. Det lille æsel var simpelthen så sødt. Som det også ses på det ene billede, havde det ikke mestret kunsten at gå helt endnu.

 

Bagefter gik vi til Kurfürstendamm, som ligger ret tæt på. Herfra tog vi toget til Wittenbergplatz, hvor Europas anden største shoppingcenter ligger – KaDeWe. I min Lonely Planet havde jeg læst om deres food court, som skulle være helt fantastisk, så det måtte vi prøve. Jeg havde bare forestillet mig det som food courts er i USA og Australien, hvor du kan få lige hvad du har lyst til (italiensk, thai, indisk, sandwiches, burgere, sushi etc.) fra en masse små individuelle restauranter/’madstationer’ – men det var det slet ikke. Der var bestemt masser af lækre varer og små ‘madstationer’, hvor man kunne sidde og se sin mad blive tilberedt. Men for to sultne piger, der ville have noget hurtigt frokost til billige penge, var det ikke lige stedet. Vi fandt dog nogle wraps og lidt chokolade til gaver til respektive familiemedlemmer.

 

Inden turen gik tilbage til hotellet, fik vi en lækker frozen yogurt fra Wonderpots (ved Zoologischen Garten stationen) og skrev lidt postkort i solen. Der blev også tid til lidt shopping på Kurfürstendamm, men så havde vi også lidt travlt med at komme tilbage efter vores kufferter og så videre til lufthavnen.

 

English: On the 4. day of our Berlin trip the weather was amazing and that was celebrated with a trip to Berlin Zoo. There was two zoos in Berlin, but after a little research online, we decided to visit the same zoo where the polar bear Knut lived. It turned out to be a very lovely garden and a really nice place to spend a couple of hours. We couldn’t have timed the visit better, because nearly all the animals had gotten their little cute baby animals. The tiny donkey was so adorable. As you can see on one of the photos, it didn’t quite master the art of walking yet. 

 

Afterwards we walked to Kurfürstendamm, which is quite close. From there we took the train to Wittenbergplatz, where the second largest shopping mall in Europe is – KaDeWe. In my Lonely Planet I had read about their food court, which was suppose to be amazing, so of course we had to give it a try. I had pictured it like food courts in the States or Australia, where you can get almost anything you like (Italian, Thai, Indian, sandwiches, burgers, sushi etc.) from lots of little individual restaurants/’food stations’ – but it was nothing like that. There were definitely lots of delicious things to buy and little ‘food stations’, where you could sit and see your meal get cooked. But for two hungry girls, who just wanted something quick and affordable, it wasn’t the place. We did eventually find some wraps and some chocolate as gifts for respective family members. 

 

Before we made the trip back to the hotel, we got a delicious frozen yogurt from Wonderpots (by the Zoologischen Garten station) and wrote some postcards in the sun. We also managed to squeeze in some more shopping on Kurfürstendamm, but then we also were in a hurry to get back to pick up our suitcases and then on to the airport.