Summer Knit

juni 30, 2013 at 10:11

Sweater Mango // T-shirt & Other Stories // Jeans Cheap Monday // Sandals Billi Bi // Bag French Connection (old) // Bracelet H&M 

 

Billederne her er taget mellem søljerne ved Brandenburger Tor, alt i mens en masse mænd under skarp overvågning fra politiet satte en kæmpemæssigt stillads op med tusindvis af siddepladser. På tidspunktet troede vi, at det var til en koncert, men få dage efter kunne vi konstatere, at det selvfølgelig var til Obamas tale. Ham ville jeg ellers gerne lige have set!

 

Sweateren, som egentlig ikke er en sweater med nærmere en tynd sommerstrik, er simpelthen så dejlig blød og helt perfekt til overskyede dage, hvor der ikke helt er behov for en jakke, men alligevel lidt til at holde én varm. Den er allerede blevet flittigt brugt og jeg tror, at den vil blive en god ven sommeren igennem. Særligt med den sommer vi har indtil videre her i Danmark.

 

English: These photos are taken between the pillars at Brandenburger Tor, while a bunch of men under police supervision built a giant scaffold with thousands of seats. At the time we thought that it was for a concert, but a few days after we came home we could understand that it of course was for Obamas’ speech. I would have liked to see him too!

 

The sweater, that actually isn’t a sweater but more like a light summer knit, is so nice and soft and totally perfect for overcast days, where you not quite need a jacket, but still something to keep you warm. I have already to used quite a lot and I think it’s going to be a good friend through out the summer. Especially with the summer we’re having here in Denmark so far.