Restaurant-tip // Kung Fu II

juni 29, 2013 at 15:57

 

 

 

Samme aften som jeg så denne her fantastiske solnedgang, var jeg ude og spise på Kung Fu II i Ravnsborggade på Nørrebro sammen med min veninde Anso. Det var første besøg for os begge. Vi valgte begge Kung Fu Ramen suppen, jeg fik den med grillet laks og Anso med grillet oksekød. Både laksen og oksekødet var virkelig lækkert og veltilberedt, men vi var enige om, at der sagtens kunne have været flere grønsager i suppen, og så kunne suppen også godt tåle at have været en anelse mere spicy. Bordet ved siden af os fik en grill-menu med en masse små retter, som jeg helt sikkert skal prøve næste gang. Det så helt vildt lækkert ud. De har også noget af et cocktailkort, som også må testes ved lejlighed.

 

Restauranten er inspireret af en traditionel japansk ‘Izakaya’, som kan sammenlignes med en kro, hvor japanerne kommer efter en travl arbejdsdag for at koble af og få lidt at spise og drikke. Stilen er minimalistisk og gennemført, og det samme gælder deres korte menukort med retter, der udspringer af det japanske køkken og med inspiration fra resten af Asien.

 

English: Same night as I saw this amazing sunset, I was out for dinner at Kung Fu II in Ravnsborggade with my friend Anso. It was the first visit for both of us. We both chose the Kung Fu Ramen soup, I got it with grilled salmon and Anso got it with grilled beef. Both the salmon and the beef were really delicious and well-cooked, but we both agreed that there easily could have been more vegetables in the soup, and the soup could also have been a little bit more spicy. The table next to us got a grill menu with lots of little dishes, that I definitely want to try the next time. It look really delicious. They also have quite the cocktail menu, which also needs to be tested.

 

The restaurant is inspired by a traditional Japanese ‘Izakaya’, which can be compared to an inn, where the Japanese come in after a busy day at work to wind down and get something to eat and drink. The style is minimalistic and well thought out, and the same goes for their menu with dishes from the Japanese kitchen and with inspiration from the rest of Asia.