New in: Nike Free

juni 3, 2013 at 15:42

Så skete det endelig! Jeg har fået et par Nike Free. Jah, first-mover kan man vist ikke ligefrem kalde mig. Til gengæld synes jeg, at denne version af de super populære Nike Free har været hele ventetiden værd, hvor jeg har gået og overvejet hvilket par jeg skulle eje. Jeg har overvejet de klassiske sorte, som alle har, en million gange. Jeg har skam også været ved at bestille dem over nettet flere gange, men af en eller anden grund er det bare aldrig blevet til noget. Men da jeg i fredags så sneakers-butikken Nakeds instagram med de her frækkerter var jeg solgt. Dem måtte jeg eje. Så lørdag cyklede jeg forbi butikken i Pilestræde og gik derfra 900 kr. fattigere, men til gengæld verdens fineste sneakers rigere.

 

Du kan finde dem lige her – eller nogle af de mange fine sneakers som Naked forhandler. Nike Free er dog ret små i størrelserne, så jeg ville tage ind forbi og prøve dem først. Jeg bruger normalt str. 37, og jeg skulle altså have dem i 38,5!

 

English: It finally happened! I’ve got a pair of Nike Free. Yeah, you can’t exactly call me a first-mover. On the other hand, I think this version of the super popular Nike Free has been worth the wait, while I’ve been contemplating what pair I had to own. I’ve considered the classic black ones, that everyone has, a million times. I’ve even started ordering them online several times, but for some reason I never finished. But when I saw the sneakers store Naked’s instagram Friday afternoon featuring these bad boys I was sold. I had to own them. So Saturday I went by the store in Pilestræde and left DKK 900 less in my bank account, but also with the world’s prettiest sneakers.

 

You can find them right here – or some of the other many pretty sneakers that Naked sells. Nike Free are quite small in their sizes, so I would stop by and try them first. I usually use a size 37 and I ended up with a size 38,5!