Five Things

juni 15, 2013 at 11:05

{En ny tilføjelse til hjemmet // An new addition to the home}

 

Jeg bruger en del ting på at lave lidt om og komme med nye tilføjelser til vores hjem for tiden. Denne lænestol, som trænger til at blive vasket, er endnu et af min mors mange fantastiske klunserfund. Det er lidt svært at se, men stoffet har det fineste mønster bestående at en masse små blomster, der alle hænger sammen. Den er jeg sikker på vil blive en værdsat del af vores stue (i hvert fald hos mig), når jeg har fået gjort den pæn og ren. Der er én der har været i gang, hvor der var en lille plet på midten af sædet, hvilket har resulteret i en større hvid plet, hvor stoffet nu er helt rent. Jeg har også endelig fået noget nyt op og hænge, som jeg glæder mig til at vise jer. Indtil jeg får stablet det næste indretningsindlæg på benene, kan I se eller gense nogle detaljer fra min lejlighed her.

 

English: Lately I’ve been spending quite some time redecorating and making additions to our home. This chair, which needs a proper washing, is yet another of my mother’s many amazing finds. It’s a little hard to see, but the fabric has the prettiest pattern consisting of a bunch of small flowers, that are all connected. I’m sure that it’ll become a treasured part of our living room (at least on my part), once I managed to get it nice and clean. Someone has already been working on a small stain in the middle of the seat, which has resulted in an even bigger white stain, where the fabric now is completely clean. I have also finally gotten something new up on the wall, which I’m excited to show you soon. Until I get another decorating post ready, you can see some details from my apartment here.

{Søde Culfo vil gerne ind // Sweet Culfo wants to come in}

{En fin ny vase, som jeg har fået af min mor // A pretty new vase that I got from my mom}

{Udsigten fra STAY hotel på Islands Brygge // The view from STAY hotel at Islands Brygge}

{Et overdådigt morgenmadsbord // A lavish breakfast set-up}