Dagens outfit: Striped Dress and Red Lips

juni 16, 2013 at 09:22

Blazer Vero Moda // Dress Vero Moda // Pumps kmb by Google // Clutch Accessorize 

 

Som sagt havde jeg et firmaarrangement hele lørdag, der startede med et fagligt program (og en masse pauser med lækker mad) og om aftenen var der så middag og fest. Arrangementet blev holdt på STAY hotel på Islands Brygge, og fordi der var indlagt en to timers pause mellem det faglige program og champagne på tagterrassen inden middagen, valgte geniet her ikke at pakke sine ting til at klæde om på hotellet, men i stedet cykle hele vejen tilbage til Nørrebro, så det blev til små 28 km den dag. Det gode var at så havde jeg mulighed for at hive drengen med udenfor til et hurtigt dagens.

 

English: As mentioned before, I had a company event all day Saturday that started with a educational program (and a lot of breaks with delicious food) and at night there was dinner and a party. The event has held at STAY hotel at Islands Brygge, and because there were a two hour break between the educational program and champagne at the roof top terrace before dinner, genius here chose not to pack her stuff to change at the hotel, but instead bike all the way back to Nørrebro, so I managed to bike almost 28 kilometers that day. The good thing was that then I had the possibility to drag the boy out to shoot a quick look of the day.