Dagens outfit: Saturday

juni 7, 2013 at 08:27

T-shirt H&M Divided // Shorts Storm & Marie // Sandals Billi Bi // Necklace Sparkling Josie // Bag Marc by Marc Jacobs // Sunglasses H&M // Nail polish Essie ‘Not Just A Pretty Face’

 

Sidste weekend var én af de rareste af slagsen. Udover morgenmad og grill på arbejdet, som efterhånden rangerer højt på min liste over weekendfornøjelser, så havde jeg en afslappende fredag på sofaen. Lørdag blev tilbragt med hård morgenspinning og så loppemarked ved Kartoffelrækkerne sammen med min gamle specialemakker Susanne. Der var egentlig en masse fine ting, men jeg holdte mig tilbage og købte kun en fin lyseturkis kande for 10 kr. Efter jeg havde drukket en kæmpe iskaffe fra Emmerys og Susanne havde taget dagens i én af sidegaderne, så cyklede vi ind til byen og shoppede lidt. Jeg kom hjem med nogle fine ting fra & Other Stories og naturligvis de her frækkerter. Tilbage i min lejlighed på Nørrebro, blev min lørdagsaftale med en sød veninde desværre aflyst, så jeg tog spontant op til min mor, hvor vi bagte cookies og gik tur langs stranden. Næste morgen nåede vi lige forbi Gentofte loppemarked på vej til København, inden jeg mødtes med min gamle roommate Rina, som nu bor i London, til morgenmad på Nordisk Brødhus. Også på det loppemarked var der nogle gode ting, faktisk rigtig mange, og jeg kom da også hjem med et par ting.

 

English: Last weekend was one of the especially good kind. Beside breakfast and barbecue at work, which is becoming highly ranked on my list of weekend treats, I had a relaxing evening on the coach Friday night. Saturday was spent with a hard morning spinning class and then a flea marked by Kartoffelrækkerne together with my old thesis partner Susanne. There was actually a lot of pretty things, but I managed to only spent DKK 10 on a light turquoise jug. After having finished my gigantic ice coffee from Emmery’s and Susanne had taken ‘look of the day’ photos in one of the nearby streets, we biked into the city center and did some more shopping. I came home with some pretty things from & Other Stories and of course these bad boys. Back in my apartment, my Saturday date with a sweet girlfriend was cancelled, so I spontaneously decided to visit my mom, where we baked cookies and went for a walk on the beach. The next morning we managed to stop by Gentofte flea market on our way to Copenhagen, before I met up with my old roommate Rina, who now lives in London, for breakfast and catching up at Nordisk Brødhus. At that flea market there were also some great things, actually quite a lot, and of course I got home with a few things.