Dagens outfit: Romantic Lights

juni 22, 2013 at 20:36

Blazer Vero Moda // T-shirt Mads Nørgaard // Jeans Monki // Sneakers Adidas // Bracelets H&M // Necklace Day // Sunglasses H&M

 

Der er ikke noget så smukt som når sommersolen står lavt på himlen om aftenen og giver et fantastisk romantisk lys. Så selvom jeg kom direkte fra arbejde hjem til mine forældre og egentlig bare var iført et meget enkelt outfit skulle lyset naturligvis udnyttes.

 

I dag er hverken sommer eller sol blevet nydt. Jeg har været ramt af den værste omgang tømmermænd oven på en virkelig sjov aften sammen med underholdende mennesker, gode (og for mange) cocktails og nogle omgange snyd. Jeg hader virkelig bare at spilde en hel dag på at have det skidt – og så selv være skyld i det. Så kan jeg jo lære det ;)

 

English: There isn’t anything as beautiful as when the summer sun is hanging low on the sky at night and creates a fantastic romantic light. So even though I came directly from work to my parents’ house and just wore a every simple outfit I of course had to make use of the light. 

 

Today neither summer nor sun was enjoyed. I’ve been hit by this worst hangovers after a really fun night with entertaining people, good (and too many) cocktails and playing with dices. I just really hate waisting an entire day feeling sick – and then even have caused it myself. But then I’ll just have to learn ;)