Dagens outfit: Purple Lace

juni 2, 2013 at 13:43

 

Blazer Vero Moda // Dress ASOS (old) // Boots S//Bar (Old)// Bag Mulberry // Nail polish Essie ‘Lapiz of Luxury’ // Bracelets H&M and Storm & Marie 

 

Sidste weekend var jeg nord på for at fejre min onkels 50 års fødselsdag med hjemmelavet kransekage, pulled pork og tiramisu. Vejret var skønt og jeg tilbragte eftermiddagen ude i solen sammen med min søster og ældste bror, hvor vi fik vendt hele verdenssituationen. Dem ser jeg slet ikke tit nok, men det er ikke nemt, når vi bor i tre forskellige byer og alle har travlt med skole, uni og arbejde. Jeg var selvsagt en meget glad pige – med lidt ondt i maven og nye fregner på næsen, da vi tog hjem den aften.

 

English: Last weekend I went up north to celebrate my uncle’s 50th birthday with cake, pulled pork and tiramisu. The weather was lovely and I spent the afternoon in the sun together with my sister and eldest brother, where we got the chance to catch up on everything. I don’t see them nearly enough, but it’s hard when we live in three different cities and everyone is busy with school, uni and work. I was, naturally, a very happy girl – with a bit of a stomach ache and new freckles on my nose, when we returned home that night.