Dagens outfit: Latest Obsession

juni 24, 2013 at 22:35

Leather jacket H&M // T-shirt Moss Copenhagen // Jeans ASOS  // Sandals Billi Bi // Bracelet H&M // Nail polish Essie ‘Geranium’ and ‘Lapiz of Luxury’

 

Vejret var en smule utilregneligt, da jeg var i Berlin sidste weekend. Det var som sådan ikke koldt, men man turde ikke gå fra hotellet uden sin jakke, da det var ret overskyet om morgenen. Hver dag endte det alligevel med at klare op og solen skinnede igennem og varmede byen op, så jeg endte med at vade rundt med min jakke under armen.

 

Trods irritationsmomentet med jakken, så repræsenterer det her outfit min seneste besættelse: distressed jeans, en simpel hvid t-shirt og min læderjakke fra H&M. Parret med to af mine yndlingsneglelakker fra Essie, naturligvis.

 

English: The weather was somewhat unsettling, when I was in Berlin last weekend. It was really cold, but you didn’t want to leave the hotel without your jacket, since it was pretty cloudy in the morning. Every day it ended up clearing up and the sun would shine through the clouds and warm up the city, so I ended up walking around with my jacket under my arm.

 

Beside the source of irritation with the jacket, this outfit represents my lastest obsession: distressed jeans, a simple white t-shirt and my leather jacket from H&M. Paired with two of my current nail polish favorites from Essie, of course.