Dagens outfit: Black, White and a little Orange

juni 11, 2013 at 18:17

 

Leather jacket H&M The New Icons // Shirt dress Monki // Blouse Monki // Jeans Cheap Monday // Sneakers Nike Free 5.0

 

Efter to meget usædvanlige dage uden blogging, stikker jeg lige hovedet ind med mit outfit fra fredag, hvor jeg var ude og spise med drengen. Planen var egentlig også, at vi skulle ind og se ‘The Great Gatsby’, men vi var begge trætte ovenpå en lang uge, og jeg skulle tidligt op og til et firmarrangement og fest tidligt lørdag morgen, så vi valgte af udskyde den del af daten. I stedet stoppede vi ved Statens Museum for Kunst og tog lidt billeder i den tilstødende park. Til min store skræk, fulgte en svane efter os fra en sø til en anden, men den viste sig at være ganske fredelig. Jeg tror jo stadig på, at en svane kan brække armen på en voksen mand – og derfor også på mig.

 

Outfittet er helt simpelt, men som jeg egentlig kan lide det bedst. Jeg elsker en hvid skjorte under en sort eller mørk bluse. Denne skjortekjole er bare lidt irriterende, da den bliver monster krøllet, når man sætter sig ned første gang. Læderjakken giver outfittet lidt kant og jeg bliver kun gladere og gladere for den jakke.

 

English: After two very unusual days without blogging, I’m just popping in with my outfit from Friday, where I was out for dinner with the boy. The plan was originally also to go to the movies and see ‘The Great Gatsby’, but we were both really tired after a long week, and I had to get up early to go to a company event and party early Saturday morning, so we chose to postpone that part of the date. Instead we stopped by Statens Museum for Kunst (red. The National Gallery of Denmark) and took some photos in the surrounding park. To my great horror a swan followed us from one lake to another, but it turned out to be rather friendly. However, I still believe that a swan can break the arm of a grown man – and thereby also mine. 

 

The outfit is simple, but the way I like it the best. I love a white shirt under a black or dark blouse. This shirt dress is just a little annoying, since it becomes overly creased after the every first time you sit down. The leather jacket gives the outfit a little edge and I like that jacket more and more. 

Tags: