Burger-tip: Haché Gourmet Burgers

juni 14, 2013 at 08:02

Haché

Haché

Haché

Haché

Haché

Haché

Haché

Haché

Haché

Haché

Haché

Haché

Haché

Fredag aften var drengen og jeg ude og få en fredagsbruger på Haché i Rømersgade. Jeg har spist der et par gange før, og de skuffer aldrig. Deres menukort indeholder kun burgere, men i mange indbydende varianter, nogle forskellige sideorders og dip muligheder. For et par uger siden var vi gået forgæves på en fredag, så denne gang havde vi bestilt bord, hvilket nemt kan gøres via deres hjemmeside.

 

Jeg fik en chili burger med en lækker saftig bøf, chilii-mayo, jalapenos, salsa og chili olie. Drengen valgte en Aussie ‘The Works’, da de desværre havde udsolgt af månedens burger med pulled pork. En Aussie ‘The Works’ består af bøf med en tyk skive irsk cheddar, rødbede, spejlæg, bacon, ananas og revet gulerod. Begge burgere blev serveret i sesambolle med hjertesalat, tomat, syltet agurk, rødløg og hjemmerørt mayo. Dertil valgte vi begge rustikke pommes frites og hvidløg og røget chili dip, som smagte herligt. I min verden er der ikke noget værre end kedelige, slatne pomme frites og en dip som skriger langt væk af den kommer fra en stor spand, og her må man sige, at det var det stikmodsatte. Gode sprøde salte pommes frites og to velsmagende dip.

 

Selve restauranten er ikke noget særligt, bare en masse små borde, stole og en stor desk, men servicen var hurtig og opmærksom og deres burgere var lækre som altid. Jeg kan godt forstå, at Haché er blevet kåret til Byens Bedste i 2011 og 2012. Min eneste anke er, at efter at have spist en hel burger og pommes frites, så har jeg endnu ikke haft plads til at prøve deres friturestegte marsbarer med is eller deres blåbær cheesecake, som var på kortet denne gang. Jeg planlægger at lægge vejen forbi bare for desserten.

 

English: Friday night the boy and I went out for a Friday night burger at Haché in Rømersgade. I’ve eaten there a few times before, and they never disappoint. Their menu only consists of burgers, but many different appetizing kinds, some different side order and dip options. A few weeks back we couldn’t get a table a Friday, so this time we’d booked a table, which easily can be done through their website. 

 

I had a chili burger with a delicious juicy patty, chili-mayo, jalapenos, salas and chili oil. The boy chose a Aussie ‘The Works’, since they unfortunately were sold out of their burger of the month with pulled pork. A Aussie ‘The Works’ consists of a patty with a thick slice of Irish cheddar, beef root, a fried egg, bacon, pineapple and grated carrot. Both burgers were served in a sesame bun with lettuce, tomato, red onion and homemade mayo. For our sideorders we both chose the rustic frites with a garlic and a smoked chili dip, that tasted lovely. In my world there aren’t anything worse than tasteless soggy frites and a dip that screams that comes out of a large bucket, and here I must say we got the completely opposite. Nice crispy salty frites and two tasty dips. 

 

The restaurant itself isn’t anything special, just a bunch of small tables, chairs and a large desk, but the service was fast and attentive and their burgers were as delicious as always. I understand why Haché has been voted ‘The City’s Best’ in 2011 and 2012. My only complaint is that after having eating (almost) an entire burger and frites, I still haven’t had room left to try their deep fried mars bars with ice cream or their blueberry cheesecake, that was on the menu this time. I’m planning on stopping by just for dessert.