Blog-tip // Cupcakes and Cashmere

juni 5, 2013 at 17:11

 Strawberry Biscuit Bread

 

 

All pictures by Cupcakes and Cashmere

 

Bloggen Emily Schuman, som står bag bloggen ‘Cupcakes and Cashmere’, er én af mine helt store forbilleder, når det handler om blogging. Jeg følger mange blogs, men på den lange liste af ny posts jeg går igennem hver dag, er hendes altid én af dem jeg åbner først – og jeg bliver sjældent skuffet. Hendes fine pigede univers er en konstant kilde til inspiration. Hun blogger om alt fra madlavning, kager, personlig stil, skønhed, hendes to katte, Luna og Rocco, indretning, gør-det-selv-projekter og alle mulige små ting der gør hende glad i hverdagen.

 

Hun har (næsten) altid høje stiletter på og perfekte negle i de fineste pastelfarver. Hun bager smukke og lækre kager, hun tager fantastiske billeder, hun har altid friske blomster stående og har indrettet sit hjem noget så fint. Særligt hendes kontor er jeg ved at dø over! Hun har en forfriskende positiv attitude, men uden at ‘sugarcoate’ alting. Hendes skrivestil er personlig, ligetil og sød. Hermed er tippet givet videre :)

 

Klik på et billede for at komme hen til den post, hvor billedet er fra.

 

English: The blogger Emily Schuman, who’s behind the blog ‘Cupcakes and Cashmere’, is one of my big role models, when it comes to blogging. I follow a lot of blogs, but on the long list of new posts I go through everyday, hers is always one of the first ones I open – and I’m rarely disappointed. Her pretty girly univers is a contant source of inspiration. She blogs about everything from cooking, cakes, personal style, beauty, DIYs, her two cats, Luna and Rocco, interior design, and little things that makes her happy in her everyday life. 

 

She (almost) always wears high heals and had perfect nails the prettiest pastels. She bakes beautiful and delicious cakes, she takes amazing photos, she always has fresh flowers standing around and she’s decorated her home so lovely. Especially her pink office is to die for! She has a refreshingly positive attitude, but without sugarcoating everything. Her writing style is personal, short and sweet. Hereby the tip is passed on :) 

 

Click on the picture to go to the post where the picture is from.