#Babylove

juni 28, 2013 at 19:03

I går cyklede jeg meget langt i blæsevejr for at komme ud og besøge denne lille pomfrit. Jeg delte også en lille billede på min Instagram og Facebook af det lille vidunder med hashtagget #babylove, men ved nærmere eftertanke skulle det nok have været #kandusigeskruktil500? eller #hendenapperjegmedhjemimincykelkurv for hold nu op, hvor er den lille baby sød!

 

Hun er en lille størrelse og en fantastisk lille varmedunk, som sov sødt på mine ben og senere på mit bryst. Findes der noget rare i verden end en lille beber, som ligger og siger små hyggelige lyde i søvne på ens bryst? Det tror jeg faktisk ikke. Jeg forsøgte ivrigt at fortælle hendes forældre, at jeg var overbevist om, at jeg har særlige magiske evner, der kan få babyer til at sove, men de brød min illusion og fortalte, at pigen altid var så nem. Øv! Men heldigt for hendes søde forældre. Jeg er nok nødt til at trodse vind og vejr igen snart for at få mig lidt mere babylove. Det er jo stærkt vanedannende!

 

English: Yesterday I biked very far in some incredibly strong winds in order to visit this little french fry. I also shared a little photo on my Instagram and Facebook of the little wonder with the hashtag #babylove, but after further consideration it probably should have been #canyousaybroodyfor500? eller #imighttakethisonehomewithme, because oh my god, that little baby is so cute!

 

She is a little number and just like a hot-water bottle, who slept quietly on my legs and later on my shoulder. Is there anything more fantastic than a little baby lying on your shoulder making those little baby noises in her sleep? I seriously doubt it. I very eagerly tried to tell her parents that I’m convinced that I’ve special magic powers that can get babies to sleep, but they ruined my fantasy by explaining that she’s always that easy. Buh! But lucky for her sweet parents. I’ll probably have to despite wind and weather to get me some more babylove again soon. That stuff is addictive! 

Tags: