Panda Cover

maj 4, 2013 at 20:56

Nyt panda cover

Nyt panda cover

Denne her lille panda har fulgt mig de sidste uger. Den er nok mere sjov end pæn, men jeg synes, at den er hyggelig. Jeg får en del kommentarer med på vejen, for eksempel udbrød drengens far udbrød pludselig: ‘Din telefon har ører!’. Han virkede ikke lige så begejstret, da jeg vendte telefon og viste ham pandaen :) Hvis du også vil have dig en lille panda-ven til din iPhone, kan du finde den her.

 

English: This little panda has been following me around for the last few weeks. It’s probably more fun than pretty, but I like it anyway. It gets quite a few comments, for example the boy’s dad suddenly exclaimed: ‘Your phone has ears’. He didn’t seem as excited, when I turned the phone around and showed him the panda :) If you want a little panda friend for your iPhone you can find it here