Mother’s Day Gift Ideas

maj 1, 2013 at 11:54
Mother's Day gift ideas
Med Mors dag lige rundt om hjørnet (søndag d. 12. maj), har jeg samlet nogle søde gaveidéer, hvis man ikke gider gentage den traditionelle blomster eller chokolade igen i år. Jeg har fundet nogle ting i forskellige prisklasser, nogle lidt dyrere, men man kan jo altid slå sig sammen med sine søskende, hvis man er så heldig at have den salgs. Personligt er jeg ret forelsket med halskæden fra Jane Kønig, hvor man jo meget passende kunne vælge alle børnenes initialer. Afhængigt af hvor mange børn I er…

 

Jeg er selv så heldig at have to mødre i mit liv, som der begge fortjener en lille gave. Jeg har endnu ikke besluttet mig for om jeg skal købe noget eller lave en gave selv. Jeg vender tilbage med en sød ‘gør-det-selv’ gaveidé.

 

Klik på billedet for at se priser og forhandlere.

 

English: With Mother’s Day just around the corner (Sunday, May 12), I have collected a few sweet gift ideas, if you don’t want to repeat the traditional flowers or chocolate gift again this year. I have found some items in different price classes, some are a little more expensive, but you could always join forces with your siblings, if you are so lucky to have any. I really like the necklace from Jane Kønig, which you very appropriately could choose with all the children’s initials. Depending on how many you are… 

 

I’m so lucky to have to mothers in my life, who both deserve a little gift. I still haven’t decided if I’m buying something or if I’ll make something for them. I’ll be back with a sweet ‘make-it-yourself’ gift idea. 

 

Click on the picture to see the prices and dealers.