Morgenmadspandekager

maj 11, 2013 at 11:35

Morgenmadspandekager

Morgenmadspandekager

Morgenmadspandekager

Morgenmadspandekager

Søndag morgen i sidste weekend havde jeg sådan frygtelig lyst til at lave pandekager. Det resultererede blandt andet i denne stak morgenmadspandekager med banan, æble, kakao og kokos – og ingen tilsat sukker udover den smule i vaniljesukkeren, som nemt kan erstattes af kornene fra en halv vaniljestang. De kan virkelig godt anbefales til lidt weekendhygge en stille morgen uden dårlig samvittighed. De små tykke pandekager vil helt sikkert også fungere som en sund dessert.

 

Morgenmadspandekager: 

10-12 stk.

 

1 lille æble

1 moden banan

2 æg

2 tsk vaniljesukker

1/2 tsk bagepulver

2 spsk usødet kakaopulver

3 spsk kokosmel

Lidt salt

Lidt smør til stegning

 

  • Pisk to æg i en skål.
  • Riv æblet og bland med en most banan. 
  • Rør æble og banan sammen med æggene.
  • Tilføj vaniljepulver, bagepulver, kakaopulver, kokosmel og lidt salt.
  • Bag pandekagerne på en varm pande med lidt smør.
  • Drys evt. med lidt kokosmel og spis mens de er varme.

 

English: Last weekend I had such an urge for pancakes. That resulted in this stack of breakfast pancakes with banana, apple, cacao and coconut – and no added sugar besides the small amount in the vanilla sugar, which easily could be replaced with the seeds of half a vanilla pod. They are really recommendable as a little morning snack on a quite weekend morning without feeling guilty. The small thick pancakes will definitely also work well as a healthy dessert.