Five Things

maj 13, 2013 at 17:33

Bisse aka Kong Julian

 {Bisse aka Kong Julian // Bisse aka King Julian}

 

I Kristi Himmelfartsferien var jeg en tur på Fyn, hvor jeg blandt andet fik tiden til at gå med at kæle med min onkel og tantes kat, Bisse. Jeg er egentlig ikke så meget til katte. Det er ikke fordi jeg ikke kan lide dem, jeg foretrækker bare hunde, men denne kat, synes jeg, er helt fantastisk underholdende. Ikke nok med, at katten savler (!) helt vildt (!!) efter kun få minutters nus, så har den også det mest fjogede ansigtsudtryk, der får den til at ligne lemuren fra Madagascar, Kong Julian. (Se billedet her for sammenligning).

 

English: During the Ascension Day long weekend, I went to the Danish island Fyn, where I among other things spent my time petting my uncle and aunt’s cat, Bisse. I’m actually not that into cats. It’s not that I don’t like them, I just prefer dogs, but this cat I find incredibly entertaining. Not only does the cat drool (!) a lot (!!) after just a few minutes of petting, but it also has the goofiest facial expression that makes it look like the lemur from Madagascar, King Julian. (See the picture here for comparison). 

 {Smukke grene fra et tulipantræ // Pretty branches from a tulip tree}

 {Sushi-date på Dondon // Sushi date at Dondon}

Cookies med skildpadder og skumfiduser

 {Cookie-eksperimenter // Cookie experiemtents}

Sommer i luften

 {Sommer i luften på Fyn// Summer in the air}