Five Things

maj 5, 2013 at 13:10

{Obligatorisk fjollebillede med bror og søster / Obligatory silly picture with brother and sister}

 

Den mindste blev konfirmeret i sidste weekend, og i den anledning er denne gangs ‘Five Things’ fem dejlige ting fra dagen. Jeg er 13 år ældre end ham, og han er på mange måder lige så meget min baby, som han er sin mors og fars. Jeg har trøstet ham om natten, givet ham flaske, hentet ham fra børnehave, læst godnathistorier og givet ham plaster på, når han havde faldet og slået sig. Jeg synes, at det er helt vildt så hurtigt tiden går og jeg kan slet ikke forstå, at han nu er blevet konfirmeret. Nogle gang lader jeg sig som om han stadig er en lille baby og forsøger at bære ham i mine arme, men jeg er en heldig storesøster, for selvom jeg var ret pjattet med baby-versionen af den mindste, så er teenage-versionen mindst lige så dejlig.

 

English: The youngest had his confirmation last weekend, and on that occasion this round of ‘Five Things’ are five little things from that day. I’m 13 years older than him, and in many ways he is as much my baby as he is his mom’s and dad’s. I’ve comforted him during the night, fed him his bottle, picked him up from kindergarten, read goodnight stories and giving him a bandage on, when he’d fallen and hurt himself. I think it’s crazy how fast time flies and I can’t understand that he’s already celebrated his confirmation. Sometimes I pretend that he’s still a little baby and try to pick him up and carry him in my arms, but I’m a lucky big sister, because even though I really liked the baby version of the youngest, the teenage version is at least as lovable. 

Cheesecake Brownie med blåbærskum

{Én af de fire cheesecake brownies med blåbærskum den mindste og jeg havde bagt sammen til dessert / One of the four cheesecake brownies med blueberry topping the youngest and I baked for dessert}

Ny clutch

{Første mulighed for at vise min nye clutch frem / First chance to show off my new clutch}

Et fint dækket bord

{Et fint dækket bord i forårsfarver / A pretty table in spring colors}

{Drengen i sit favorit jakkesæt fra Tiger of Sweden / The boy in his favorite suit from Tiger of Sweden}