Tak fordi I læser med!

april 18, 2013 at 11:03

Instagram

Tilbage i midten af marts skrev jeg på Facebook, at jeg kunne se i Google Analytics, at der havde været 1813 unikke brugere inde på bloggen. Bare en måned senere, er tallet nået op på over 2500 unikke brugere, der har været inde og læse med. Hold nu op, hvor er det vildt! Jeg startede bloggen som et projekt for mig selv for at fokusere på det der gjorde mig glad i min hverdag. Jeg havde nok aldrig regnet med at andre end min mor og veninder ville læse med en gang imellem. Bliv endelig ved med at kigge forbi! Jeg bliver så glad :)

 

Hvis I gerne vil vide, når der er sket noget nyt, kan I følge bloggen gennem Bloglovin’, som er en super smart side, der samler alle de blogs man læser og sender en update per mail om ny posts, så ofte som man nu selv indstiller den til. I kan også følge med via bloggens Facebook-side, hvor jeg løbende deler de nyeste posts og en masse andre små ting. Derudover kan I også følge mig på Instagram, hvor jeg flittigt tager billeder af hvad jeg nu støder på i løbet af min dag.

 

English: Back in midt March, I wrote on Facebook, that since I got Google Analytics, I could see that 1813 unique visitors had been by the blog. Just a month later, the number has gone up to more than 2500 unique visitors, who have stopped by and caught up on the latest posts. Oh my god, it’s crazy! I started the blog as a project for myself to focus on what had me happy in my life. I had probably never expected that other than my mom and girlfriends would log in once in a while. Please continue to stop by! It makes me so happy :) 

 

If you would like to know when something new has happened, you can follow the blog through Bloglovin’, which is this super clever site that allows you to read all the blogs you follow in one place and sends you an update on your blogs via email, as often as you tell it to. You can also get news through the blog’s Facebook page, where I continuously share the newest posts and many other little things. Furthermore, you can follow my on Instagram, where I eagerly post variously pictures of what happens during my day.