Puppy Love

april 16, 2013 at 12:45

Puppy love

Puppy love

Puppy love

Puppy love

Puppy love

Puppy love

DSC05962

Mød Leo, verdens sødeste lille vippervapper, der boede på vores hotel på Koh Kood. Jeg faldt pladask for ham og jeg ville sådan ønske, at jeg kunne gå ud bagved hotellet og lege med ham lige nu. Han var fantastisk blød og utrolig legesyg, og sprang hele tiden rundt og lagde op til leg med hotellets andre hunde eller sin trætte mor. Jeg er faktisk så forelsket i Leo, at jeg er begyndt at undersøge om der findes nogle organisationer, der kan hjælpe mig med at adoptere ham hjem til Danmark. Der er flere udfordringer i det projekt: 1) Jeg ved ikke om hotellet overhovedet er interesserede i at bortadoptere ham. 2) Vi må teknisk set ikke have hund i vores lejlighed. 3) Han er en udendørshund, der nok aldrig har været indenfor før. Er jeg fuldstændig tosset? Har nogen af jer erfaring med at adoptere en gadehund?

 

English: Meet Leo, the world’s cutest little puppy that lived at our hotel at Koh Kood. I immediately fell for him and I really wish that I could go out behind the hotel and play with him right now. He was incredibly soft and really playful, and he’d constantly jump around and try to get the other dogs or his mom to play with him. I’m actually so in love with Leo that I’ve started looking for organizations that can help me adopt him to Denmark. There are several challenges in that project: 1) I don’t even know if the hotel is interested in adopting him. 2) We aren’t technically allowed to have a dog in our apartment. 3) He’s an outdoor dog, which probably never been inside before. Am I completely crazy? Does any of you have any experience with adopting a street dog?