Exploring Koh Chang part II

april 22, 2013 at 15:15

Lonely Beach

{Lonely Beach}

 

Her kommer sidste billedstorm fra Koh Chang. Udover vores tur til diverse vandfald og småkravl, så havde vi også en dejlig strandtur til Lonely Beach, hvor vi fik spenderet en formiddag i palmernes skygge (iført faktor 50 naturligvis) med skiftevise dukkerter, da varmen hurtig blev for meget for utilpassede danskere som os. Igen fik drengen den geniale idé, at vi skulle gå til Kai Bae fra Lonely Beach, en relativ hurtig tur i taxa, men ret så lang (og hård!) på gåben i høj sol. Op og ned af dræbelige bakker og sving, uden nogen form for fortorv, og for det meste bare en dyb grøft eller en klippeafsats til at søge ly for bilerne. Det var overraskende sjovt, særligt da vi var kommet frem. Eller i det mindste en oplevelse jeg sent vil glemme.

 

Fremme i Kai Bae, fandt vi en lokal restaurant på vejen ned mod havnen, hvor vi for en gangs skyld var de eneste turister. Her fik vi ét af vores bedste måltider på hele turen – og til rørende 120 Baht (25 kr.) for to hovedretter, inkl. en lille suppe, to store vand og to colaer. Samme aften kom vi tilbage til Kai Bae for mere lækker (og billig) mad, samt lækre cocktails, høj musik og en skøn afslappende stemning på Filou Cocktail Lounge. En dejlig måde at sige farvel til Koh Chang. Tidligt næste morgen (eller det synes mit hoved i hvert fald, at det var), blev vi hentet på vores hotel og kørt ned til havnen i Kai Bae, hvor vi tog en speedbåd til vores næste destination, Koh Kood.

 

English: Here comes the last photo storm from Koh Chang. Beside our trip to the various waterfalls and little salamanders, we also had a lovely trip to Lonely Beach, where we spent a morning in the shadow of the palm trees (slathered in SPF 50 of course) with taking turns plunging into the sea as the heat was getting too much for unadapted Danes like us. Again the boy got this brilliant idea, that we should walk from Lonely Beach to Kai Bae, a relatively quick drive by cab, but rather long (and exhausting!) walking in the burning sun. Up and down steep hills and turns, without any kind of sidewalk, and mostly just a deep ditch or steep edge overlooking some rocks to jump into safety from the cars. It was surprisingly fun, especially after we made it to our destination. Or at least a very memorable moment from our vacation.

 

Finally in Kai Bae, we found a local restaurant on the road down towards the harbor, where we for once were the only tourists. Here we got one of our best meals of the whole trip – and a for only 120 Baht ($ 4,20) for two main courses, incl. a small soup, two large bottles of water and two cokes. Same night we came back to Kai Bae for more delicious (and cheap) food, as well as amazing drinks, loud music and a relaxing atmosphere at Filou Cocktail Lounge. A lovely way to say goodbye to Koh Chang. Early next morning (or at least that was what my head thought it was), we got picked up at the hotel and driven to Kai Bae harbor, where we took a speedboat to our next destination, Koh Kood.

Lonely Beach

Lonely Beach

Fine koraller i sandet

{En fin koral i sandet}

Koh Chang

The shop is 'for sale'

{Sidste gang jeg var i Thailand gik der sport i at tage billeder af sjove skilte og lignende, så jeg kunne ikke dy mig, da jeg så dette skilt med en butik der er ’til salg’}

Smukke pink blomster

Filou cocktail lounge

Filou cocktail lounge

{Filou Cocktail Lounge i Kai Bae er et super hyggeligt sted at få sig et par gode cocktails}

Masser af lækkert grønt

Dragon fruits

{Jeg elsker frugt og grønt markeder – og de thailandske er ingen undtagelse med deres spændende eksotiske frugter}

En pandekage stand

{Hver aften gik vi tilbage til hotellet til duften af lækre pandekager}
Kacha restaurant

{Hyggelige Kacha restaurant på White Sand Beach, hvor vi nød en lækker middag i måneskin}

Middag på Kacha

Middag på Kacha

Kacha restaurant

En gyngetur på stranden

{En aftengyngetur med udsigt over White Sand Beach}

DSC05472

Welcome

{Sådan et velkommen-skilt vil jeg også have en dag}