Exploring Koh Chang part I

april 13, 2013 at 08:00
Than Mayom waterfall
 {Than Mayom vandfaldet uden vand…}
Masser af fisk i vandet
 {…Til gengæld var der masser af fisk i den smule vand der var}
View point of White Sand Beach
 {Smuk udsigt over hele White Sand Beach}
View point of White Sand Beach
 {Mig med White Sand Beach i baggrunden}
Salamander
 {En lille salamander. Dem var der mange af alle steder!}
Klong Plu Waterfall
 {Klong Plu vandetfaldet}
Klong Plu Waterfall
 {Klong Plu vandfaldet}
Klong Plu Waterfall
 {I 35 graders varme var en dukkert i vandfaldets pool helt vidunderlig}
Sommerfugle
 {To af de mange sommerfugle, som fløj rundt i vandkanten}
Salamander
 {Endnu en salamander (eller hvad det nu er) med punkihår}
Kai Bai View Point
 {Kai Bae udsigtspunkt}
Kai Bai View Point
 {Mig ved Kai Bae udsigtspunkt}

 

I stegende hede og en luftfugtighed på en milliard procent, var det lidt begrænset, hvor mange ture vi tog på for at opleve øen, men på anden dag på Koh Chang besluttede drengen og jeg os for at udforske øen lidt. Efter en fejlslået forsøg på at gå i 35 graders varme på en meget stejl vej uden fortorv til et af øens mange vandfald, fik vi fat i en taxa, som tog os til Than Mayom vandfaldet, som I kan se ikke havde meget vand i sig. Heldigvis havde vi mere held ved Klong Plu vandfaldet. Her fik vi os en dejlig afkølende dukkert i vandfaldets pool og en masse billeder af dyrelivet på Koh Chang. På vejen stoppede vi ved udsigtspunkterne ud over White Sand Beach, hvor vi selv boede, og Kai Bai for (igen) at tage en masse billeder. Sådan er det, når to foto-gale folk rejser sammen :)

 

Jeg håber ikke, at I synes, at det er frygtelig kedeligt at se på Thailands billeder? Jeg har nemlig tænkt mig at oprette en ny rejse-kategori her på bloggen med guides og tips, og min tur til Thailand bliver første land i kategorien. Her vil jeg skrive lidt om mine oplevelser og anbefalinger fra det pågældende sted, men vil se ud som alle mine andres posts. Ligesom denne her. Jeg samler dem bare til sidst under en samlet side, så man nemt kan finde alt, hvad jeg har skrevet om stedet.

 

I morgen tjekker jeg ind med et dagens fra Koh Chang, selvom det måske ikke er helt vejr-relevant i Københavns noget skuffende 3 grader. Det er godt nok koldt at gå fra omkring 35 graders varme til 3. Til gengæld har jeg hørt, at det skulle blive 15 grader søndag, så det vil jeg glæde mig til.

 

English: In the baking heat and with a humidity level approaching a trillion procent, it was somewhat limited how many trips we took in order to explore the island, but on our second day at Koh Chang the boy and I decided to explore the island a bit. After a failed attempt to walk in 35 degrees heat on a very steep road without a sidewalk to one of the island’s many waterfalls, we got a taxi that took us to the Than Mayom waterfall, but as you can see it didn’t have much water in it. Luckily we had better luck at the Klong Plu waterfall. Here we got a lovely cooling swim in the waterfall’s pool and a lot of photos of Koh Chang’s wild life. On our way, we stopped at the scenic view points overlooking White Sand Beach, where we stayed, and Kai Bai in order to take even more photos. That’s the way it is when two photo-crazy people travel together :)

 

I hope that you don’t think that it’s awfully boring to look at photos from Thailand? Because I have this idea to introduce a new travel category to the blog with guides and tips etc., and my trip to Thailand will be the first in the category. Here I’ll write about my experiences and recommendations from the place in question, but it’ll look exactly like all my others posts. Like this one. I’ll just put everyone under one page, so you easily can find what I’ve written about the place.

 

Tomorrow I’ll be back with a ‘look of the day’ from Koh Chang, even though it isn’t quite weather relevant in Copenhagen’s disappointing 3 degrees celcius. It’s really cold going from about 35 degrees to only 3. I’m just excited it’s suppose to be 15 degrees on Sunday!