Snack: Æble med kanel og lime

marts 5, 2013 at 16:32

Æble med kanel og lime

Æble med kanel og lime

Æble med kanel og lime

Æblebåde med kanel og lime er én af de nemmeste snacks, hvis man liiige trænger til et lille mellemmåltid eller forsøger at holde sig lidt fra søde sager, men har akut brug for noget sødt (host host). Jeg undlader ikke at fortælle om min kommende tur til Thailand og om hvordan jeg kæmper med ikke at spise min egen kropsvægt i slik og kager på en daglig basis. Og selvom jeg er blevet ret så god til at træne næsten dagligt, så halter det der med af holde sig fra alle de lækre ting alt lidt. Men så er det jo godt, at der findes sunde alternativer, som kan hjælpe med den værste sukkertrang :)

 

Nu vil jeg hoppe i mit træningstøj og fise afsted til en omgang spinning, og så spiste resterne af den sunde aftensmad jeg lavede i går, og ikke bruge aftenen på at sukke efter sukker (7-9-13) – ellers må jeg jo lave mig en lille æblesnack ;)

 

Æble med kanel og lime:

1 stort rødt æble

1/2 tsk kanel

Saften af en halv lime

 

  • Skyld æblet, befri det fra kernehuset og skær det i både.
  • Drys med ca. 1/2 tsk kanel og saften fra en halv lime.
  • Juster efter dine smagsløg.

 

English: An apple with a little cinnamon and lime juice is a really good snack or a healthy alternative if you are trying to say away from sweets, but really need something sweet. I never miss the opportunity to tell about my upcoming trip to Thailand and about how I’m struggling to not eat candy and cakes equivalent to my own body weight on a daily basis. And even though I’ve been really good at going to the gym almost daily, I’m still finding it hard to stay away from sweets. But then it’s good that there are healthy alternatives, which can help deal with the worse carvings :) 

 

Anyway, I better get changed and leave for my spinning class, and then eat the leftovers from my healthy dinner I made yesterday – and not spend the evening carving sugar (knock on wood) – otherwise I’ll have to make myself a little apple snack ;)