Indretningsdetaljer

marts 25, 2013 at 08:01

Vindueskram

Køkkendetajler

Køkkendetajler

Køkkendetajler

Vindueskram

Min tante Mie er mit store forbillede, når det kommer til alt boligindretning. Hun har en meget personlig og hyggelig stil, og hun forstår at kombinere gamle og nye ting. Derudover er hun mega kreativ og har selv ombetrukket deres sofa, flettet deres hegn af pil, malet flere af billederne på væggene, syet nyt betræk til min gamle sofa og listen fortsætter. Jeg er desværre selv ikke særlig god med mine hænder. Jeg kan tegne og male og måske lige sy en knap i, men så stopper det vist også der, så hver gang jeg besøger min onkel og tante på Fyn, sukker jeg sådan over de mange fine løsninger. Desværre var huset lidt i undtagelsestilstand efter min onkels fødselsdagsfest, så jeg fik kun mulighed for at snuppe et par detaljebilleder, men jeg har planer om snart at vende tilbage, så jeg kan vise meget mere af deres hyggelige hjem.

 

English: My aunt is my big role model, when it comes to everything with decorating. She has a very personal and cozy style and she really understands to combine old and new items. Furthermore, she is super creative and she has re-covered their couch, made their fence of willow, painted several of the paintings on the walls, sewed a new cover for my old couch and the list goes on. I’m unfortunately not very good with my hands. I can draw and paint and maybe sew on a button, but then that is as far as I can stretch it, so every time I visit my aunt and uncle I’m pining over the many pretty solutions. Unfortunately, the house was in some of an emergency state after my uncle’s birthday party, so I only had the opportunity to snap a few detail pictures, but I’m planing to return soon, so I can show you much more of their lovely home.