Guest Blogging // Emilie

marts 31, 2013 at 15:05

362

{Påskeglæde i New York}

 

DSC_3509

{Broadway, den perfekte shoppinggade med alt fra Victoria Secret til souvenirshops }

 

DSC_3602

{SUSHI SAMBA – ikke sushi i verdensklasse, men ikke destomindre super fancy og en must-oplevelse i NY}

 

DSC_3599
{Cupcakes fra Magnolia Bakery ryger bestemt også på min must-liste. Når vejret er til det kan man sidde ude på den fine gade og nyde godterne}

369
{Vanilla-latte fra Starbuks…mums}

 

096

{Pandekagerne på dineren “French Roast” i Greenwich Village blev min foretrukne start på lange dage i NY }

 

726 copy

{Times-square er bestemt også et besøg værd: tusinde turister, gadesælgere, politimænd, skuespillere osv. fylder pladsen og gør det levende og hektisk}

 

Jeg har fået æren af at passe Kathrines baby, mens hun er i Thailand. Jeg har aldrig prøvet at blogge før, men med lidt overtalelse besluttede jeg mig for, at en gang må være den første. Jeg hedder Emilie og er Kathrines grandkusine. Jeg var lidt i tvivl om hvad mit første post skulle omhandle, men besluttede, at lave et post om min sidste påskeferie. Ferien gik til New York, min ultimative yndlings by. Byen passer efter min mening til enhver smag. Om du så er til shopping, musik, sushi, pizza, gåture, Starbucks.. you name it. Ofte hører jeg folk frygte at byen er blevet “hypet”…men frygt ej, den er ligeså spektakulær som på filmene. Billederne er min mini-guide til nogle af de must-besøg der er i NY. Ferien giver mig et smil på læben her i den lidt for kolde påske i Danmark. Den eneste ulempe ved byen er, at det er dyrt at flyve og bo derhenne. Fordelen for mig er at min far er amerikaner og jeg derfor kan bo hos min kære farmor, der bor lidt uden for selve New York.
Jeg anbefaler varmt byen til alle – og håber selv på en tur til yndlings byen snart.
God påskeferie med drømmerejser, familiehygge og hvad der skal ske.