Dinner Party Menu # 2: Snacks

marts 16, 2013 at 08:07

Snacks

Snacks

Snacks

Forleden delte jeg mit bud på en nem, lækker og stressfri hovedret til en middag med gode venner. Her kommer en idé til super nemme snacks, som fungerer godt inden middagen og efter desserten. Jeg laver næsten aldrig forretter for jeg synes altid, at det ender med at blive alt for meget mad, så man slet ikke kan nyde sin dessert – og i min verden er dessert vigtigere end forret :) Men hvis man skal have gæster, og som jeg havde planlagt, at vi skulle lave maden sammen færdig, synes jeg, at det er vigtigt, at der er nogle snacks, så folk ikke dør af sult inden maden er klar.

 

Det virkelig nemme ved mine valgte snacks består selvfølgelig i, at to ud af de tre snacks kan du købe færdige: vindruer og kartoffelchips. Den tredje snack er saltede mandler bagt i ovnen og evt. krydret med lidt (eller meget) chilipulver. Virkelig nemt og smager vildt godt. Og volia, så har du snacks der tilfredsstiller forskellige smagsoplevelser, så der er noget for en hver smag: friske og søde vindruer, sprøde og salte chips og knasende og krydrede mandler.

 

Saltede bagte mandler:  

En pose mandler

Salt

Evt. lidt chilipulver eller et andet krydderi

 

  • Forvarm ovnen til 200 grader.
  • Kom mandlerne i et ildfast fad og hæld vand i fadet, så det dækker ca. halvdelen mandlerne.
  • Drys godt med salt over, ca. 2 spsk salt.
  • Drys evt. med chilipulver.
  • Bag mandlerne i ca. 30-40 min. eller til at vandet er væk.
  • Rør rundt en gang imellem, så de ikke brænder sig fast.

 

English: The other day I shared my ideas for an easy, delicious and stress free main course for a dinner with good friends. Here comes an idea for super easy snacks that work well both before dinner and after dessert. I almost never make starters, since I always feel it ends up with way too much food, so you aren’t able to enjoy your dessert – and in my world dessert triumphs starter :) But if you are having guests over, and like I had planned that we were going to finish some of the food together, I think that it is important to have some snacks, so people aren’t starving before dinner is ready.  

 

The really easy part about my chosen snacks is of course that two out of the three snacks can be bought ready: grapes and potato chips. The third snack is salted almonds baked in the oven and seasoned with a little (or a lot of) chili powder. Really easy and it tastes so good. And volia, now you have snacks which satisfy different tastes and cravings: fresh and sweet grapes, crisp and salty chips and crunchy and spicy almonds.