Dagens outfit: White and Blue

marts 3, 2013 at 14:48

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

Kjole ASOS // Blazer H&M // Støvler Bianco // Taske Marc by Marc Jacobs // Halskæde Cathrine Saks

 

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har været klar til forår længe. Jeg trænger til sol og varme, og jeg orker bestemt ikke mere sne eller blæst. Heldigvis er vejret ved at vende og det samme har min lyst til at gå med farver. Som februar-dagene var ved at være talte, fik jeg derfor lige afprøvet et muligt kommende forårsoutfit, bestående af min blå kjole fra Asos, som er fra sidste forår, og min nye hvide blazer fra H&M. Nu glæder jeg mig bare til, at jeg kan prøve outfittet med bare ben og sandaler.

 

English: It’s not a secret that I’ve been ready for spring for a while now. I need sun and warmth, and I definitely can’t take anymore snow or windy weather. Luckily the weather is ready changing and the same has my desire to wear colors. As the February days were coming to an end, I therefore tested a possible spring outfit, consisting of my blue dress from Asos, which is from last spring, and my new white blazer from H&M. Now I’m just looking forward to being able to try the outfit with bare legs and a pair of sandals.