Dagens outfit: First Day of Spring

marts 6, 2013 at 10:09

Dagens outfit

Dagens outfit

Forårsblomster

Dagens outfit

Dagens outfit

Bluse H&M // Skjorte H&M Trend // Nederdel Envii // Støvler Zara // Taske Marc by Marc Jacobs 

 

Dagens outfit fra årets første forårsdag i fint solskinsvejr og blå himmel. I dag skinner solen igen og det føles som om foråret er kommet for at blive – også selvom nogle dumme mænd i fjernsynet siger, at det bliver koldt igen sidst på ugen. I morges var én af de sjældne morgener, hvor jeg vågnede lang tid før min alarm og følte mig fuldstændig frisk og udhvilet, så jeg stod op lavede mig selv lidt morgenmad og en kop te, og så ellers afsted til en omgang træning. Resten af dagen står på en række ærinder og en tur til Slottet senere til hygge med den mindste og mellemste. Man kan næsten ikke andet end at være glad helt ned i maven på sådan en fin forårsdag :)

 

English: Look of today from the first day of spring with beautiful sunny weather and clear skies. Today the sun is shinning again and it feels like spring is here to stay – even though some stupid men in the TV say, that it’ll get cold again later this week. This morning was one of those rare mornings, where I woke up before my alarm and felt completely rested, so I got up and fixed myself some breakfast and a cup of tea and then headed out for some gym time. The rest of today is filled with errands and a trip to my parents’ house (also referred to as the Castle) for some quality time with my brothers. It’s hard to do anything except from smile and be happy on such a lovely spring day :)