Alberte

marts 28, 2013 at 13:00

Alberte

Alberte

Alberte

Alberte

Alberte

Alberte

Alberte

Alberte

Jakke Topshop // Sweater Dunque by Schweikardt moden // Kjole Asos // Leopardsko 67 // Vanter Noa Noa // Øreringene er købt på et marked på Kreta // Halskæden er et arvestykke

 

Min kusine Alberte er altid glad og der er ikke langt mellem grineflippene, men hendes bedste karaktertræk gør hende også temmelig svær at fotografere, fordi hun hele tiden var ved at dø af grin. Alligevel synes jeg, at jeg endte med nogle rigtig gode billeder af hende og hendes skønne outfit, som hun havde på til sin fars (red. min onkel) 50 års fødselsdag for et par weekender siden. Jeg er vild med Albertes meget personlige stil og jeg bliver altid inspireret, når jeg ser hende. Udover at være ved at ‘komme til’ at tage hendes fine jakke med hjem, er jeg også virkelig pjattet med den fine halskæde og leopardskoene.

 

English: My cousin Alberte is always happy and there’s never far between her fits of laughter, but her most endearing personality trait also makes her somewhat difficult to photograph, because she’s constantly laughing. Nevertheless, I think I ended up with some really nice photos of her and her pretty outfit, which she wore at her dad’s (red. my uncle) 50th birthday a few weeks back. I’m crazy about Alberte’s very personal style and I always feel inspired when I see her. Besides wanting to ‘accidently taking’ her lovely coat home with me, I also really like the pretty necklace and the leopard shoes. 

Tags: