Instaweek

februar 4, 2013 at 11:25

Instaweek

1. Cheesecake Brownie med hindbærskum, 2. Couscoussalat med masser af bønner, 3. Hindbærsnitter, 4. Dagens outfit fra mit perspektiv, 5. Fødselsdagsburger med min mor, 6. A Question Of-sweatshirt, 7. Karry/ingefærsuppe og salater fra SundSult, 8. Rødvin og bland-selv-slik, 9. Brunch på landet. 

 

Det er alt for længe siden jeg har lavet en lille opdatering af ugen der gik med små fine instagram billeder. Det er altså virkelig hyggeligt at se tilbage på en forløbne uge og alle de små fine øjeblikke, der var med til at gøre den lidt bedre. Som altid er der en overvægt af mad- og kagebilleder :)

 

Sidste uge højdepunkter var nok en hyggelig fridag, som der blev spenderet med fødselsdagsfejring med min mor, som kom til København til burgere på XO Burgers and Steaks og lidt shopping. Fredag aften stod den på træning og take-away fra SundSult sammen med min grandkusine O. Og sidst, men bestemt ikke mindst, drog jeg lørdag eftermiddag til Sorø for at se min søde veninde Stephanies nye fine hus og masser af hygge med sushi, rødvin, bland-selv-slik, pigefilm, brunch og gåtur. Så dejligt!

 

English: It’s been way too long since I’ve made a little update of the past week with little instagram pictures. It’s really a nice way to look back at the week that has just passed and all the lovely little moments that helped make it a little bit better. As always there are a great number of food and cake pictures :)

 

The highlights of last week was probably a nice day off, which was spent with celebrating my mom’s birthday, who came to Copenhagen for burgers at XO Burgers and Steaks and a little shopping. Friday night was spent with a trip to the gym and take away together with my second cousin O. And last, but definitely not least, I took the train to the countryside Saturday afternoon to visit my sweet friend Stephanie to see her new house and treated ourselves to lots of sushi, red wine, candy, a chick flick, brunch and a walk. So nice!