Påklædningsdukken 2.0

januar 24, 2013 at 10:02

H&M påklædningsdukker

H&M påklædningsdukker

H&M påklædningsdukke

Kan I huske de gammeldags påklædningsdukker? I ved dem hvor man havde en dukke af papir eller måske pap, og så forskelligt tøj i papir med små hvide tutter ud til at bukke rundt om dukken, så tøjet sad på? Og man syntes faktisk, at det var en sjov leg? Til alle jer der kunne svare ja, har jeg en ny og endnu bedre leg!

 

H&M har nemlig lavet påklædningsdukken 2.0. På deres hjemmeside har de lavet en funktion, hvor man kan vælge en model, sågar en frisure, og så kan man ellers shoppe rundt på deres side og klæde sin virtuelle påklædningsdukke på, som man finder ting man godt kan lide. Man kan endda få lov at style tøjet ved f.eks. bestemme om skjorten skal være i eller udenpå bukserne eller cardiganen skal være lukket eller åben.

 

Det er altså sjovt og en værre tidsrøver. Jeg sad i evigheder og legede med det i går aftes. Og hvad endnu værre er, så ender man selvfølgelig med at forelske sig i sine outfits og vil til sidst eje det hele. Ja, det er nok en smart funktion, som H&Ms marketingfolk slet ikke havde set komme… ;)

 

English: Do you remember the old fashioned paper dolls? You know, the ones where you had a paper doll with different clothes in paper with little white things sticking out, that you had to bend around the doll, so the clothes would say on? And you actually thought it was fun to play with? To those of you who answered yes, I’ve found a new and even better game! 

 

H&M have made the paper doll 2.0. On their website, they’ve made this function where you can choose a model, even a hairdo, and then you just shop around their site and dress your virtual paper doll with the items that you like. You can even style the clothes by for example decide if the shirt should be tucked in the pant and hang loose or if the cardigan should be buttoned or open. 

 

It is so much fun and such time-consumer. I sad for ages yesterday night and played with it. And what is even worse, you naturally end up falling in love with every outfit and wanting to own everything. Yeah, that’s probably a clever side effect that H&M’s marketing people never saw coming… ;)