Five Things

januar 30, 2013 at 12:47

Pandekager og fødselsdagshygge

Pandekager og fødselsdagshygge

 {Pandekager, varm kakao med flødeskum og fødselsdagshygge på en snefyldt søndag}

Mors lasagne

Mors lasagne

 {Mors lasagne og en frisk salat}

Hyacinter

Den fineste vindueskarm

Den fineste vindueskarm

{Min yndlings vindueskarm! Jeg er vild med de forskellige farvede glas, hyacintglasene og de små fine detaljer og de små runde lyseblå vaser}

Cheesecake Brownie med hindbærskum

 {Et stykke Cheesecake Brownie med hindbærskum efter en sukkerfri uge}

Appelsiner

  {Masser af appelsinbåde i et forsøg på at kurere mig selv}

 

Lidt billeder fra en rar søndag med fødselsdagsfejring for min mor med pandekager, varm kakao med flødeskum, lasagne og min Cheesecake Brownie med hindbærskum. Jeg fejrede også en tiltrængt uge uden sukker med at fylde sukkerdepoterne godt op igen.

 

Jeg er så småt ved at være ovenpå igen efter en grim forkølelse, som har plaget mig siden onsdag i sidste uge. Det var godt nok en kedelig weekend, når ens krop er så træt og snottet, at den næsten ikke kan rejse sig fra sofaen eller holde sig vågen til at se en film.

 

English: A few photos from a lovely Sunday with a birthday celebration for my mom with crepes, hot chocolate with whipped cream, lasagna and my Cheesecake Brownie with raspberry creme. I also celebrated a much needed sugar free week with refiling my sugar deposits again. 

 

I’m slowly getting better after a really bad cold, which has been bothering me since Wednesday last week. It’s such a boring weekend, when your body is so tired and snotty that it could hardly get off the coach or stay awake to watch a movie.