Instaweek

december 11, 2012 at 21:42

1. Ny GOODIEBOX, 2. Opskriftshæfter og en kærlig tanke fra min mormor, 3. Eftermiddagshygge, 4. Frederiksborg slot i snevejr, 5. Af med de lange lokker, 6. Resultatet, 7. Virkelig god kaffe fra Sweet Treat inden arbejde, 8. En peppermint cupcake til adventshygge, 9. Club sandwich a la drengen. 

 

Her kommer den ugenlige update med masser af små kvadratiske billeder. Ugen gik blandt andet med en tur til frisøren, hvor jeg fik klippet mit lange hår af. Resultatet blev en page. Det er en del år siden mit hår har været så kort, men jeg er ret glad for det. Jeg trængte til en forandring. Med nogle års mellemrum for jeg altid en overvældende trang til at få mit hår klippet af, og oftest ender det med, at jeg får det gjort (dog efter nogen tids overvejelse). Nogle gange elsker jeg resultatet og andre gange håber jeg bare, at det vil blive hurtigt langt igen. Denne her gang er jeg bestemt glad, men jeg har stadig taget mig selv i at tænke på, hvordan jeg skal flette det, når det er blevet langt igen. Det er ikke nemt at være pige!

 

Derudover gik ugen med arbejde for Miljøstyrelsen og en hel weekend med den yngste på julevisit, hvor vi blandt andet bagte peppermint cupcakes, julegaveshoppede og så masser af julefilm. Virkelig rar weekend.

 

English: Here is the weekly update with lots of little square photos. The week was spent with a trip to the hair dresser, where I got my long hair cut off. The result was a bob. The week also included work for The Danish Enviromental Protection Agency and a whole weekend with the youngest, where we baked peppermint cupcakes, did some christmas shopping and watched a lot of christmas movies. Really nice weekend.