Instaweek

december 18, 2012 at 21:22

1. Burger på The Bronx, 2. Varm kakao med flødeskum, 3. Ny manicure, 4. Aftensnack, 5. Virkelig god kaffe fra Sweet Treat, 6. Fin udsigt på vejen hjem fra arbejde, 7. Lys-projekt, 8. Morgenmadspizza, 9. Sjovt skilt. 

 

Her er ugens samling af små billeder fra en uge der blandt andet bød på dejlig burger-date med min søde veninde Julie på The Bronx, et lys-projekt til julegaver til bedsteforældrene sammen med den mindste og den mindstes fødselsdagsbrunch med lækker morgenmadspizza, som jeg virkelig snart skal prøve at lave selv.

 

English: Here is this week’s collection of little photos from a week that among other things included a lovely burger date with my sweet friend Julie, a make your own candles-project with the youngest and the youngest’s birthday brunch with delicious breakfast pizza, which I definitely have to try to make soon.